Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu e noul selecționer al României! A semnat pe 2 ani și jumătate. Ce obiectiv are. Dezvăluirea lui Răzvan Burleanu

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 17:17

Reclamă
Edi Iordănescu e noul selecționer al României! A semnat pe 2 ani și jumătate. Ce obiectiv are. Dezvăluirea lui Răzvan Burleanu

Edi Iordănescu e noul selecționer al României!

Captură Antena Sport

”Numirea ne-am fi dorit să se petreacă mult mai repede. Aţi aflat încă de la bun început de toate aceste întâlniri. Nu am fost sub o presiune a timpului şi am arătat respect fiecărui posibil selecţioner. Suntem aici să-l prezentăm pe noul selecţioner, Edi Iordănescu. Are misiunea de a aduce echipa în elita fotbalului românesc. Au contat determinarea şi dorinţa de a reuşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este selecționerul României. A semnat pe 2 ani și jumătate

Este un antrenor tânăr, dar totodată cu o experienţă foarte mare la nivelul Ligii 1. Suntem siguri că va va putea să construiască o echipă competitivă, de care să fim toţi mândri. Cei mai mulţi jucători din circuitul naţionalei sunt tineri.

De aici această încredere că Edi Iordănescu în mandatul lui. Din colo de clauzele de confidenţialitate, în ceea ce priveşte contractul este unul care se întinde pe următoarele două campanii de calificare, pentru Liga Naţiunilor şi campania de calificare pentru EURO.

Un contract care ne dorim să se întindă pe doi ani şi jumătate. Scopul principal este calificarea la EURO 2024 şi un obiectiv intermediar în ceea ce priveşte câştigarea grupei în Liga Naţiunilor. Am ajunge în primele 16 naţiuni ale fotbalului mondial”, a spus Burleanu, la conferința de presă de prezentarea a lui Edi Iordănescu.

Primele declarații ale lui Edi Iordănescu după ce a devenit selecționerul României

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial marți, la Mogoșoaia, în funcția de selecționer, după o ședință a Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă

„Mulţumesc pentru prezenţă. Vreau să mulţumesc şi eu domnului preşedinte pentru încredere. Contează foarte mult pentru mine şi am simţit asta în toate discuţiile pe care le-am purtat. Vreau să-i mulţumesc şi lui Mirel, staffului lui şi lui Cosmin Contra. Au lăsat lucruri foarte bune. Sigur, toţi ne-am fi dorit şi calificări, însă munca lor a fost una bună pentru că au construit un mediu bun.

Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de mândrie şi entuziasm. Înseamnă o responsabilitate mare, dar sunt pregătit. Vin cu încredere și cred ca putem construi o echipa care sa ne facă mândri din nou. Atunci când reprezinţi românii şi România înseamnă şi o responsabilitate foarte mare pentru care sunt pregătit.„, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Răzvan Burleanu căuta selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Totul va continua cu preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2024 și 2026.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și