Închide meniul

Novak Djokovic și-a anunțat prezența la primul turneu după scandalul de la Australian Open 2022. Unde va fi primit şi care sunt regulile de acces

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 21:54

Reclamă
Novak Djokovic și-a anunțat prezența la primul turneu după scandalul de la Australian Open 2022. Unde va fi primit şi care sunt regulile de acces

Novak Djokovic și-a anunțat prezența la primul turneu după scandalul de la Australian Open 2022

Profimediaimages

Djokovic va putea intra normal în Emiratele Arabe Unite. În regulile de călătorie se solicită mai multe teste PCR, dar nu există alte prevederi care să împiedice accesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic va juca la turneul de la Dubai

Cu 72 de ore înainte de zbor, trebuie efectuat un test PCR cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul. Nu există o reglementare despre vaccinaţi sau nevaccinaţi. În Emirate, o proporţie foarte mare a cetăţenilor este vaccinată.

Liderul ATP a câştigat de cinci ori turneul de la Dubai, ultima dată în 2020, când l-a întrecut în finală, cu 6-3, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas.

Deşi a fost invitat şi la alte turnee, precum cel de la Rotterdam, Dubai este primul la care el îşi confirmă prezenţa. Însă orice jucător se poate retrage înaintea startului competiţiei.

Reclamă

Novak Djokovic, scandal monstru la Australian Open 2022

Novak Djokovici a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Dkojovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și