Închide meniul

Dinamo – FCSB | Iuliu Mureşan se revoltă împotriva arbitrilor: „O presiune pusă degeaba”. Atac dur la adresa CCA

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 ianuarie 2022, 8:58

Reclamă
Dinamo – FCSB | Iuliu Mureşan se revoltă împotriva arbitrilor: „O presiune pusă degeaba. Atac dur la adresa CCA

Dinamo se revoltă împotriva arbitrilor

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a primit o lovitură dură în primul meci al anului, pierdut cu 1-2 în faţa celor de la FC Ageş. Echipei din Ştefan cel Mare i-a fost anulat un gol valabil de către arbitrul Marcel Bârsan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan se revoltă împotriva arbitrilor

Înaintea Derby-ului de România, Dinamo – FCSB, Iuliu Mureşan iese la atac şi îi face praf pe fluieraşi, dar şi pe cei din conducerea CCA. Şeful echipei din Ştefan cel Mare a dat drept exemplu şi prestaţia lui Ionuţ Coza din Farul – FC U Craiova 1948 care nu le-a acordat oaspeţilor un penalty extrem de clar. Sidibe a fost faultat de Aioani în careu, iar centralul i-a dat galben pentru simulare jucătorului oltenilor.

Iuliu Mureșan este de părere că arbitrii au devenit intangibili, deoarece Comisia Centrală a Arbitrilor este mult prea permisivă cu aceștia și mult prea strictă cu echipele. ”Patriche e un jucător care e important prin experiența sa din teren. La penalty a fost și ghinion, că dacă era un jucător mai înalt, nu-l lovea. Am o temere foarte mare cu arbitrajul. Ați văzut și dumneavoastră că am avut un gol valabil. Mai ales că Bârsan a eliminat doi jucători de-ai lui Dinamo la ultimul meci cu CFR. Era un precedent. Nu poți refuza arbitrii. Era în trecut chestia asta. CCA nici nu discută cu echipele. Nu înțeleg de ce se însistă. Am văzut și la Craiova aseară (n.r. – luni seară): greșești împotriva unei echipe și te deleagă tot acolo. O presiune pusă degeaba”, a declarat Iuliu Mureșan, conform digisport.ro.

Echipa pregătită de Flavius Stoican joacă duminică pe teren propriu Derby de România. Dinamo – FCSB e de la ora 20.00 pe stadionul din Ştefan cel Mare. Gazdele sunt pe locul 15 în clasamentu, după 22 de etape disputate din sezonul regulat, cu doar 12 puncte acumulate. De partea cealaltă, vicecampioana e pe locul secund, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și