Închide meniul

Dinamo, obligată să se salveze de la retrogradare pe teren. Răzvan Burleanu: „Nu se schimbă sistemul competițional!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 18:12

Dinamo, obligată să se salveze de la retrogradare pe teren. Răzvan Burleanu: „Nu se schimbă sistemul competițional!

Dinamo, obligată să se salveze de la retrogradare pe teren

Hepta

„În primul rând nu mai suntem într-o situaţie de criză astăzi care să ne permită intervenţia în ceea ce priveşte modificarea sistemului competiţional atunci când competiţia se află în derulare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a distrus visul fanilor lui Dinamo

Prin urmare, nu se schimba sistemul competițional în actualul sezon. Asta se întâmplă doar în cazuri de forță majoră și nu e cazul acum. Singurul proiect pe care îl avem astăzi în discuţie este cel legat de formatul competiţional pentru Cupa României, într-adevăr din această vară. Alte discuţii nu avem în momentul de faţă pe formatele competiţionale”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferință de presă la Mogoșoaia.

Liga 1 a trecut printr-o schimbare șoc în vara lui 2020, când FRF a decis să mărească numărul de echipe participante de la 14 la 16. Astfel, Chindia și Dinamo, echipele care se aflau în acel moment pe locuri retrogradabile, s-au salvat. Schimbarea s-a făcut atunci în contextul crizei generate de pandemia de Covid-19.

Mirel Rădoi: „Indiferent de ce se va întâmpla, Dinamo nu va retrograda”

Mirel Rădoi a fost cel care a lansat scenariul că FRF se pregătește să schimbe din nou structura campionatului intern. Fostul selecționer susţine că dacă echipa din Ştefan cel Mare se va clasa pe loc retrogradabil, atunci vor fi 18 echipe în Liga 1.

„Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze„, a declarat Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Reclamă

Dinamo a debutat în noul an cu o înfrângere, 1-2 la Pitești, cu FC Argeș. Echipa din Ștefan cel Mare rămâne penultima în clasament, cu doar 12 puncte după 22 de etape.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și