Închide meniul

”Pare că traduce, d-aia vorbește cu greutate! Zici că ești în filme western!” Ladislau Boloni, făcut praf de Mihai Stoica: ”Vorbești de Rădoi, descoperirea ta? Ronaldo?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 ianuarie 2022, 22:00

”Pare că traduce, d-aia vorbește cu greutate! Zici că ești în filme western!” Ladislau Boloni, făcut praf de Mihai Stoica: ”Vorbești de Rădoi, descoperirea ta? Ronaldo?”

Laszlo Boloni, reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar

Laszlo Boloni / Profimedia

Ladislau Boloni, făcut praf de Mihai Stoica

„Culmea e că duminică un jucător chiar a arătat ceva special, o evoluție specială. Eu cred că Boloni n-a văzut meciul FCSB – CFR. O declarație atât de anapoda după meciul ăsta, un meci de pus în ramă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce am văzut acum, cred că a făcut bine Federația. Cine e Defour? Să te lauzi că ai fost antrenorul lui Defour. Vorbești de Rădoi, descoperirea ta? Ronaldo? Când vezi un jucător fenomenal, normal că-l promovezi. Ok, a avut rezultate extraordinare, dar nu cred că era cazul ca să pierzi zeci de minute ca să vorbești despre tine că ai avut zeci de meciuri în națională, nu are nicio relevanță. 

Mihai Stoica: ”Zici că ești în filme western!

Când am bătut noi 3-0 pe Luxemburg, că nu mai țin minte?! Nu cred că știe, nu cred că a văzut un meci al echipei naționale. Iar tu să spui că n-ai văzut un jucător talentat după FCSB – CFR, înseamnă că ai avut alte preocupări. Cred că au ales bine cei de la Federație. Eu am crezut că Boloni e ăla mai vechi, nu ăsta de acum.

Tu când vorbești de recompense, zici că ești în filme western. În loc de salariu, spui recompense. În loc de slăbiciune, spui feblețe. Dacă tu vrei selecționer român, adu selecționer român care gândește în românește, nu care gândește în franceză sau maghiară. Eu, din ce am văzut, pare că traduce, d-aia vorbește cu greutate. N-o zic ca o ironie. Pur și simplu îl văd cu un delay foarte mare. Defour? Să fim serioși! Ce treabă ai cu Fellaini? A debutat în 2006 cu Steaua, nu era antrenor el la Standard Liege”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

Ladislau Boloni, răspuns pentru Răzvan Burleanu! S-a aflat de ce nu a mai ajuns selecţioner

Ladislau Boloni iese la rampă şi scoate la iveală amănunte incredibile din negocierile cu cei de la FRF şi cu Răzvan Burleanu. Deşi a negociat cu Federaţia timp de mai multe săptămâni, Boloni nu a mai ajuns la echipa naţională şi Edi Iordănescu a şi fost numit selecţioner.

Reclamă

„N-am semnat niciodată vreun contract fără dată de final. Prea multe clauze intermediare, obiective intermediare. Nu s-a pus problema financiară, Boloni n-a cerut sume exorbitante. 

Obiectivul meu era calificarea la EURO 2024 fără alte obiective intermediare. Puteam să fiu demis dupa 5 luni, după Liga Naţiunilor, de ce mă cauţi pe mine? Dacă mă dădeau afară după 5 luni nu voiau să dea nicio despăgubire”, a spus Boloni într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și