Închide meniul

Final de telenovelă! Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona iarna aceasta. Catalanii îi aduc înlocuitor din Premier League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 15:33

Final de telenovelă! Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona iarna aceasta. Catalanii îi aduc înlocuitor din Premier League

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Profimedia

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Potrivit presei catalane, Ousmane Dembele a informat FC Barcelona că o plecare în această iarnă ar putea fi luată în considerare. Acesta ar fi, potrivit Cadena SER, rezultatul unei întâlniri care a avut loc între agentul jucătorului, Moussa Sissoko, antrenorul Xavi şi mai mulţi conducători ai clubului din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi refuză o prelungire a contractului său care expiră în iunie, campionul mondial cu naţionala Franţei era hotărât să nu plece din Catalonia până la finalul sezonului.

„Încă sub contract, sunt pe deplin preocupat şi la dispoziţia clubului meu, antrenorului meu. (…) Nu sunt un om care trişează, cu atât mai puţin un om care are obiceiul de a ceda şantajului”, a fost comunicatul publicat, la 20 ianuarie, pe contul lui de Instagram, după ce a aflat că a fost scos din lot înaintea unui meci din Cupa Spaniei.

Presa spaniolă notează că gruparea catalană i-a găsit înlocuitor extremei de 24 de ani, urmând a-l transfera sub formă de împrumut pe spaniolul Adama Traore de la Wolverhampton, jucător format chiar la Barca şi cedat în 2015 în Premier League.

Ousmane Dembele, atacat dur de Hristo Stoichkov

Ousmane Dembele este atacat dur şi de Hristo Stoichkov, fostul mare jucător al catalanilor. Bulgarul spune despre campionul mondial că n-ar fi putut nici măcar să îi curețe ghetele dacă ar fi jucat la Barcelona pe vremea lui.

Reclamă

„Am venit ca străin aici pentru a afla ce este Barcelona, încă de pe vremea lui Kubala, Carrasco, Lineker, Bakero sau Salinas. Am aflat povestea, dar tu nu ai înțeles niciodată ce este Barcelona. În patru ani și jumătate, Dembele nu a înțeles niciodată ce reprezintă echipa.

Ai 20 de meciuri întregi în picioare, pe vremea mea tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele. 108 de meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema, lasă tricoul și spune ‘Doamnelor și domnilor, eu plec’. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal. Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece și procedează la fel cu toți care nu simt aceste culori, eu am transpirat acel tricou. Xavi, te aplaud pentru că nu l-ai luat în vestiar la ultimul meci, pentru că acel vestiar merită respect, are 121 de ani de istorie și cine nu i-l oferă, pleacă”, a tunat bulgarul, conform TUDN.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și