Închide meniul

Final de telenovelă! Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona iarna aceasta. Catalanii îi aduc înlocuitor din Premier League

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 15:33

Final de telenovelă! Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona iarna aceasta. Catalanii îi aduc înlocuitor din Premier League

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Profimedia

  • Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona iarna aceasta
  • Catalanii îi aduc înlocuitor din Premier League

 

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Potrivit presei catalane, Ousmane Dembele a informat FC Barcelona că o plecare în această iarnă ar putea fi luată în considerare. Acesta ar fi, potrivit Cadena SER, rezultatul unei întâlniri care a avut loc între agentul jucătorului, Moussa Sissoko, antrenorul Xavi şi mai mulţi conducători ai clubului din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi refuză o prelungire a contractului său care expiră în iunie, campionul mondial cu naţionala Franţei era hotărât să nu plece din Catalonia până la finalul sezonului.

„Încă sub contract, sunt pe deplin preocupat şi la dispoziţia clubului meu, antrenorului meu. (…) Nu sunt un om care trişează, cu atât mai puţin un om care are obiceiul de a ceda şantajului”, a fost comunicatul publicat, la 20 ianuarie, pe contul lui de Instagram, după ce a aflat că a fost scos din lot înaintea unui meci din Cupa Spaniei.

Reclamă

Presa spaniolă notează că gruparea catalană i-a găsit înlocuitor extremei de 24 de ani, urmând a-l transfera sub formă de împrumut pe spaniolul Adama Traore de la Wolverhampton, jucător format chiar la Barca şi cedat în 2015 în Premier League.

Citește și:

Ousmane Dembele, atacat dur de Hristo Stoichkov

Ousmane Dembele este atacat dur şi de Hristo Stoichkov, fostul mare jucător al catalanilor. Bulgarul spune despre campionul mondial că n-ar fi putut nici măcar să îi curețe ghetele dacă ar fi jucat la Barcelona pe vremea lui.

Reclamă

„Am venit ca străin aici pentru a afla ce este Barcelona, încă de pe vremea lui Kubala, Carrasco, Lineker, Bakero sau Salinas. Am aflat povestea, dar tu nu ai înțeles niciodată ce este Barcelona. În patru ani și jumătate, Dembele nu a înțeles niciodată ce reprezintă echipa.

Ai 20 de meciuri întregi în picioare, pe vremea mea tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele. 108 de meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema, lasă tricoul și spune ‘Doamnelor și domnilor, eu plec’. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal. Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece și procedează la fel cu toți care nu simt aceste culori, eu am transpirat acel tricou. Xavi, te aplaud pentru că nu l-ai luat în vestiar la ultimul meci, pentru că acel vestiar merită respect, are 121 de ani de istorie și cine nu i-l oferă, pleacă”, a tunat bulgarul, conform TUDN.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”
FC Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi.
La Liga • 28 ian., 8:44
Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi. Ce variante are conducerea catalanilor