Închide meniul

Ladislau Boloni, contrat de Gică Popescu după anunțul că nu mai sunt jucători talentați în fotbalul românesc. „Exagerat și deplasat!”. Cele trei exemple ale „Baciului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2022, 22:17

Reclamă
Ladislau Boloni, contrat de Gică Popescu după anunțul că nu mai sunt jucători talentați în fotbalul românesc. „Exagerat și deplasat!. Cele trei exemple ale „Baciului

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff

Hepta

Nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc„, a spus Boloni, spre nemulțumirea lui Gică Popescu. Fostul căpitan al Barcelonei i-a dat trei exemple de jucători care pot ajunge la cel mai înalt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, replică pentru Ladislau Boloni

Eu comentez citind mot a mot ce a apărut în presă. Mi se pare puțin deplasat că după această conferință de presă, tot ce a spus Boloni a fost luat ca și cum a spus Mesia fotbalului mondial. Nu cred că cunoaște realitatea fotbalului românesc, mi se pare puțin exagerat ce a spus, că nu avem talent.

Nu știu câte meciuri din România a văzut în ultima perioadă. A mai apărut un Ianis Hagi la Rangers, un Tavi Popescu de mare perspectivă, un Răzvan Marin. Sunt jucători într-o ascensiune vizibilă care pot fi considerați jucători de respectivă. Mi se pare puțină exagerată declarația lui Boloni.

Fotbalul românesc are viitor. Am văzut naționala de tineret a României, care s-a bătut de la egal la egal cu forțele Europei. Să spui că fotbalul românesc nu are niciun pic de talent în momentul de față e puțin deplasat. Sportul românesc va avea întotdeauna talente, pentru că ține de ADN-ul sportivului român„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro

Ladislau Boloni i-a făcut praf pe fotbaliştii români

Ladislau Boloni a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit, printre altele, despre ceea ce antrenorul numeşte nivelul scăzut al fotbaliştilor români.

Reclamă
Reclamă

Nu am curajul să afirm că știu lotul echipei naționale 100%, dar am în fața ochilor jucătorii și posibilitățile pe care această echipă le au. Echipa României poate face un meci deosebit de bun, ca imediat după să clacheze. Ce mă enervează cel mai mult în această privință e că ne inflamăm când batem echipe precum Luxemburg cu 3-0. Eu văd nivelul mai sus.

Am curajul să spun asta: cunosc mirosul vestiarului din Occident, pretențiile să poți ajunge acolo. Eu știu ce trebuie să le spun jucătorilor, văd calitățile lor. O singură calitate caut la jucători. Una singură, dar aia să fie de nivel internațional.

Astăzi, din păcate, în echipa națională a României, capabilă să facă meciuri foarte bune, dar și inexplicabil de slabe, tristețea este – să mă ierte jucătorii, nu arăt absolut deloc cu degetul către ei – că nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc.

Reclamă

Este opinia mea. Sigur, aprecierile mele pot fi greșite. Ultimii jucători de anvergură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu. Greșesc cumva? Și asta a fost acum aproape 15 ani!”, a spus Boloni.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și