Închide meniul

Ladislau Boloni i-a făcut praf pe fotbaliştii români! „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2022, 12:42

Ladislau Boloni i-a făcut praf pe fotbaliştii români! „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc

Ladislau Boloni i-a făcut praf pe fotbaliştii români

Hepta

„Nu am curajul să afirm că știu lotul echipei naționale 100%, dar am în fața ochilor jucătorii și posibilitățile pe care această echipă le au. Echipa României poate face un meci deosebit de bun, ca imediat după să clacheze. Ce mă enervează cel mai mult în această privință e că ne inflamăm când batem echipe precum Luxemburg cu 3-0. Eu văd nivelul mai sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am curajul să spun asta: cunosc mirosul vestiarului din Occident, pretențiile să poți ajunge acolo. Eu știu ce trebuie să le spun jucătorilor, văd calitățile lor. O singură calitate caut la jucători. Una singură, dar aia să fie de nivel internațional.

Ladislau Boloni: „Nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc”

Astăzi, din păcate, în echipa națională a României, capabilă să facă meciuri foarte bune, dar și inexplicabil de slabe, tristețea este – să mă ierte jucătorii, nu arăt absolut deloc cu degetul către ei – că nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc.

Este opinia mea. Sigur, aprecierile mele pot fi greșite. Ultimii jucători de anvergură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu. Greșesc cumva? Și asta a fost acum aproape 15 ani!”, a spus Boloni.

Planul pe care îl avea Ladislau Boloni la echipa naţională

Antrenorul a dezvăluit ce planuri avea cu echipa naţională şi cu Adrian Mutu. Voia ca Briliantul să fie secundul său pentru a-l pregăti ca pe viitor să fie selecţioner cu puteri depline.

Reclamă

„Sper că nu-l jignesc pe Mutu, poate să-l pregătesc ca viitor selecţioner. Dacă eu nu voiam să vin la echipa naţională nu ne-am fi văzut aici. Ştiam că e o posibilitate foarte frumoasă să mă urc în ultimul tren”, a mai spus Boloni.

Antrenorul a făcut şi o declaraţie de dragoste pentru România şi a dezvăluit că a refuzat mai multe oferte în timpul negocierilor. „Am refuzat oferte din Grecia şi Slovacia. România e ţara mea. Am buletin românesc, pe ăla îl arăt la graniţă. Nu pot să afirm că ştiu lotul echipei naţionale, dar ştiu ce fel de jucători are România,, putem”, a mai spus Boloni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și