Închide meniul

Egan Bernal va suferi alte două operații după ce s-a izbit de un autobuz. Ciclistul columbian trece prin clipe teribile

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2022, 13:35

Reclamă
Egan Bernal va suferi alte două operații după ce s-a izbit de un autobuz. Ciclistul columbian trece prin clipe teribile

Egan Bernal va fi operat din nou

Profimediaimages

După ce a fost supus cu succes unor operaţii la femur, rotulă şi coloană vertebrală, Egan Bernal, ciclistul columbian al echipei Ineos Grenadiers, va suferi două noi intervenţii chirurgicale vineri: la mâna dreaptă şi maxilar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Egan Bernal va fi operat din nou

Clinica La Sabana din Columbia, unde este internat ciclistul, a anunţat că acesta va merge din nou în sala de operaţii pentru o fractură la cel de-al doilea metacarpian al mâinii drepte, şi alta la nivelul maxilarului care prezintă o deplasare dento-alveolară.

Bernal, 25 de ani, s-a izbit, luni, de un autobuz aflat în staţionare, în oraşul Gachancipá, la aproape treizeci de kilometri nord de Bogotá, în timp ce se antrena. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism toracic” şi fracturi ale femurului şi rotulei, anunță news.ro.

Egan Bernal a suferit un accident cumplit

Columbianul Egan Bernal a fost la un pas de moarte. Fost câştigător al Turului Franţei 2019 şi al Turului Italiei 2021 a suferit un accident grav în Columbia care i-a produs mai multe fracturi şi un traumatism toracic.

Bernal s-a izbit de un autobuz aflat în staţionare, în oraşul Gachancipá, la aproape treizeci de kilometri nord de Bogotá, în timp ce se antrena. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism toracic” şi fracturi ale femurului şi rotulei.

Reclamă

Egan Bernal a fost transportat la spital şi a fost supus unei operaţii și se află la Terapie Intensivă. „Intervenţia neurochirurgicală a ciclistului de 25 de ani a fost finalizată cu succes şi aşteptăm să vedem evoluţia lui în următoarele 72 de ore în secţia de terapie intensivă”, a anunţat Clinica Universitară Sabana, unde este tratat sportivul, conform thesun.co.uk.

Potrivit centrului medical, intervenţia chirurgicală la coloana vertebrală a fost efectuată pentru a menţine integritatea neurologică şi pentru a păstra funcţionalitatea membrelor afectate.

Reclamă 4 / 0/3

De două săptămâni, sud-americanul se pregătea de startul sezonului alături de colegii săi Richard Carapaz, Brandon Rivera, Andrey Amador, Omar Fraile, Carlos Rodriguez, sub conducerea directorului sportiv spaniol Xabier Artetxe.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și