Închide meniul

Egan Bernal va suferi alte două operații după ce s-a izbit de un autobuz. Ciclistul columbian trece prin clipe teribile

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2022, 13:35

Egan Bernal va suferi alte două operații după ce s-a izbit de un autobuz. Ciclistul columbian trece prin clipe teribile

Egan Bernal va fi operat din nou

Profimediaimages

După ce a fost supus cu succes unor operaţii la femur, rotulă şi coloană vertebrală, Egan Bernal, ciclistul columbian al echipei Ineos Grenadiers, va suferi două noi intervenţii chirurgicale vineri: la mâna dreaptă şi maxilar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Egan Bernal va fi operat din nou

Clinica La Sabana din Columbia, unde este internat ciclistul, a anunţat că acesta va merge din nou în sala de operaţii pentru o fractură la cel de-al doilea metacarpian al mâinii drepte, şi alta la nivelul maxilarului care prezintă o deplasare dento-alveolară.

Bernal, 25 de ani, s-a izbit, luni, de un autobuz aflat în staţionare, în oraşul Gachancipá, la aproape treizeci de kilometri nord de Bogotá, în timp ce se antrena. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism toracic” şi fracturi ale femurului şi rotulei, anunță news.ro.

Citește și:

Egan Bernal a suferit un accident cumplit

Columbianul Egan Bernal a fost la un pas de moarte. Fost câştigător al Turului Franţei 2019 şi al Turului Italiei 2021 a suferit un accident grav în Columbia care i-a produs mai multe fracturi şi un traumatism toracic.

Bernal s-a izbit de un autobuz aflat în staţionare, în oraşul Gachancipá, la aproape treizeci de kilometri nord de Bogotá, în timp ce se antrena. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism toracic” şi fracturi ale femurului şi rotulei.

Reclamă

Egan Bernal a fost transportat la spital şi a fost supus unei operaţii și se află la Terapie Intensivă. „Intervenţia neurochirurgicală a ciclistului de 25 de ani a fost finalizată cu succes şi aşteptăm să vedem evoluţia lui în următoarele 72 de ore în secţia de terapie intensivă”, a anunţat Clinica Universitară Sabana, unde este tratat sportivul, conform thesun.co.uk.

Potrivit centrului medical, intervenţia chirurgicală la coloana vertebrală a fost efectuată pentru a menţine integritatea neurologică şi pentru a păstra funcţionalitatea membrelor afectate.

Reclamă 4 / 0/3

De două săptămâni, sud-americanul se pregătea de startul sezonului alături de colegii săi Richard Carapaz, Brandon Rivera, Andrey Amador, Omar Fraile, Carlos Rodriguez, sub conducerea directorului sportiv spaniol Xabier Artetxe.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și