Închide meniul

Dinamo – FCSB | Ionel Ganea îl pune la zid pe Mihai Stoica: ”Să nu se mai plângă, că el nu joacă!” De ce s-a enervat ”Ganezul”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 17:29

Dinamo – FCSB | Ionel Ganea îl pune la zid pe Mihai Stoica: ”Să nu se mai plângă, că el nu joacă!” De ce s-a enervat ”Ganezul”

Ionel Ganea, la fotbal

Ionel Ganea, în timpul unui meci demonstrativ / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionel Ganea îl pune la zid pe Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica a răbufnit din cauza gazonului din Ștefan cel Mare, iar Ionel Ganea l-a ”taxat” pe oficialul FCSB. ”Ganezul” este de părere că jucătorii au dreptul să se plângă, însă nu și Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lasă, să nu se mai plângă, că el nu joacă. El nu încalță ghetele. Să se plângă jucătorii. MM trebuie să comenteze despre problemele organizatorice. Dar, acum, astea sunt condițiile în România, e iarnă. Să nu uităm că pe vremea mea jucam în condiții mult mai grele, zăpadă pe teren, mocirlă.

Salvarea, pentru Dinamo, vine tot de la Federație. Sezonul ăsta n-au cum să mărească numărul de echipe, poate sezonul viitor. Valoric, Dinamo este foarte jos. E foarte complicat pentru Dinamo. Dinamo e favorită, că joacă acasă. Niciun meci nu seamănă cu celălalt”, a declarat Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

Mihai Stoica și-a ieșit din minți înainte de ”Derby de România”

Mihai Stoica aprinde atmosfera în săptămâna derby-ului Dinamo – FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1. Managerul general al roș-albaștrilor s-a înfuriat teribil după ce a aflat că rivalii au jucat amicalul cu Popești Leordeni, pierdut cu 1-2, chiar pe arena din Ștefan cel Mare.

„Am o poză de la celebrul meci. Puteau să aleagă o altă variantă să strice terenul, nu să-i cheme pe băieții ăia de la Popești Leordeni. Nu (n.r. dacă a fost premeditat), ci să se familiarizeze Jonathan Rodriguez cu dimensiunile suprafeței de joc.

Reclamă

Ok, nu e problemă, a făcut asta și Mourinho, dar terenul arată execrabil, e cel mai prost teren din istoria derby-urilor, poate doar în Ghencea, pe vremuri, a mai fost așa„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și