Închide meniul

Dinamo – FCSB | Ionel Ganea îl pune la zid pe Mihai Stoica: ”Să nu se mai plângă, că el nu joacă!” De ce s-a enervat ”Ganezul”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 17:29

Dinamo – FCSB | Ionel Ganea îl pune la zid pe Mihai Stoica: ”Să nu se mai plângă, că el nu joacă!” De ce s-a enervat ”Ganezul”

Ionel Ganea, la fotbal

Ionel Ganea, în timpul unui meci demonstrativ / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionel Ganea îl pune la zid pe Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica a răbufnit din cauza gazonului din Ștefan cel Mare, iar Ionel Ganea l-a ”taxat” pe oficialul FCSB. ”Ganezul” este de părere că jucătorii au dreptul să se plângă, însă nu și Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lasă, să nu se mai plângă, că el nu joacă. El nu încalță ghetele. Să se plângă jucătorii. MM trebuie să comenteze despre problemele organizatorice. Dar, acum, astea sunt condițiile în România, e iarnă. Să nu uităm că pe vremea mea jucam în condiții mult mai grele, zăpadă pe teren, mocirlă.

Salvarea, pentru Dinamo, vine tot de la Federație. Sezonul ăsta n-au cum să mărească numărul de echipe, poate sezonul viitor. Valoric, Dinamo este foarte jos. E foarte complicat pentru Dinamo. Dinamo e favorită, că joacă acasă. Niciun meci nu seamănă cu celălalt”, a declarat Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Mihai Stoica și-a ieșit din minți înainte de ”Derby de România”

Mihai Stoica aprinde atmosfera în săptămâna derby-ului Dinamo – FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1. Managerul general al roș-albaștrilor s-a înfuriat teribil după ce a aflat că rivalii au jucat amicalul cu Popești Leordeni, pierdut cu 1-2, chiar pe arena din Ștefan cel Mare.

„Am o poză de la celebrul meci. Puteau să aleagă o altă variantă să strice terenul, nu să-i cheme pe băieții ăia de la Popești Leordeni. Nu (n.r. dacă a fost premeditat), ci să se familiarizeze Jonathan Rodriguez cu dimensiunile suprafeței de joc.

Reclamă

Ok, nu e problemă, a făcut asta și Mourinho, dar terenul arată execrabil, e cel mai prost teren din istoria derby-urilor, poate doar în Ghencea, pe vremuri, a mai fost așa„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și