Închide meniul
VIDEO

Imagini incredibile! Novak Djokovic a făcut o „baie de mulțime” în Muntenegru, acolo unde a fost numit cetățean de onoare al unei localități

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 19:41

Reclamă
Imagini incredibile! Novak Djokovic a făcut o „baie de mulțime în Muntenegru, acolo unde a fost numit cetățean de onoare al unei localități

Novak Djokovic nu va participa la turneele de la Indian Wells şi Miami

Profimedia

La două săptămâni după ce a fost expulzat din Australia, Novak Djokovic a fost numit cetățean de onoare al unei localități din Muntenegru. Însoțit de părinții săi, Djokovic a făcut și o baie de mulțime. În tot acest timp, Djokovic nu a purtat mască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câteva sute de oameni s-au strând în faţa primăriei din Budva cu ocazia acestui eveniment, pentru a-şi saluta favoritul. “Budva este cu Novak”, a fost mesajul afişat de localnici.

Mulţimea a scandat: “Nole, Nole” în timp ce sportivul trecea printre oameni, scrie news.ro.

Prin eforturile şi munca dumneavoastră aţi demonstrat cum se luptă pentru familie şi popor”, i s-a adresat sportivului primarul Marko Carevic. Novak Djokovic este foarte iubit în Muntenegru, ţară în care s-a căsătorit în 2014. Jucătorul este şi cetăţean de onoare al oraşului Niksic, tot din Muntenegru.

Reclamă

 

Novak Djokovic, scandal monstru la Australian Open 2022

Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Djokovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și