Închide meniul
VIDEO

Imagini incredibile! Novak Djokovic a făcut o „baie de mulțime” în Muntenegru, acolo unde a fost numit cetățean de onoare al unei localități

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 19:41

Imagini incredibile! Novak Djokovic a făcut o „baie de mulțime în Muntenegru, acolo unde a fost numit cetățean de onoare al unei localități

Novak Djokovic nu va participa la turneele de la Indian Wells şi Miami

Profimedia

La două săptămâni după ce a fost expulzat din Australia, Novak Djokovic a fost numit cetățean de onoare al unei localități din Muntenegru. Însoțit de părinții săi, Djokovic a făcut și o baie de mulțime. În tot acest timp, Djokovic nu a purtat mască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câteva sute de oameni s-au strând în faţa primăriei din Budva cu ocazia acestui eveniment, pentru a-şi saluta favoritul. “Budva este cu Novak”, a fost mesajul afişat de localnici.

Mulţimea a scandat: “Nole, Nole” în timp ce sportivul trecea printre oameni, scrie news.ro.

Prin eforturile şi munca dumneavoastră aţi demonstrat cum se luptă pentru familie şi popor”, i s-a adresat sportivului primarul Marko Carevic. Novak Djokovic este foarte iubit în Muntenegru, ţară în care s-a căsătorit în 2014. Jucătorul este şi cetăţean de onoare al oraşului Niksic, tot din Muntenegru.

Reclamă

 

Novak Djokovic, scandal monstru la Australian Open 2022

Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Djokovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Novak Djokovic a făcut o „baie de mulțime” în Muntenegru
  • Dkjokovic, scandal monstru în Australia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și