Închide meniul
NEWS ALERT

Denis Alibec, prezentat oficial de Atromitros. Anunțul făcut de greci. Prima reacție a atacantului

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 22:23

Reclamă
Denis Alibec, prezentat oficial de Atromitros. Anunțul făcut de greci. Prima reacție a atacantului

Denis Alibec a marcat pentru Atromitos

Hepta

Denis Alibec a fost prezentat oficial de Atromitos. Grecii au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Așa cum Antena Sport a anunțat în exclusivitate, Denis Alibec va juca pentru penultima clasată din Grecia. Vârful de 31 de ani va fi rivalul românilor de la PAOK, Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. Alibec va fi împrumutat la greci până la finalul sezonului de la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă bucur că am venit în Grecia, la Atromitos. Știu că e o echipă bună, iar locul din clasament nu reflectă valoarea echipei. Când am aflat despre interesul de la Atromitos, am întrebat prietenii care știa informații despre Grecia și campionatul Greciei. Mi s-a spus tot ce e mai bun despre club, așa că voi fi foarte fericit. Am vorbit și cu Rotariu și el este gata să dea totul pentru echipă”, a spus Denis Alibec.

 

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)

Denis Alibec a fost dorit și în Liga 1

În Liga 1, Alibec a fost ofertat de Gică Hagi la Farul Constanţa, însă atacantul a refuzat. Şi FC Voluntari a vrut să îl transfere alături de Constantin Budescu şi Gabi Tamaş. Cotat la 1.2 milioane de euro, Denis Alibec a evoluat în 21 de meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competiţiile. Acesta a reuşit două goluri în Liga 1 şi o pasă decisivă.

Reclamă

Salariul uriaș al lui Denis Alibec

Conform digisport.ro, atacantul de 31 de ani are un salariu total de 66.000 de euro pe lună, din care 35.000 de euro au fost plătiți de campioana României. Restul de 31.000 de euro provin de la clubul de care ține, Kayserispor.

Astfel, e foarte greu ca, în Liga 1, un club să îl ia pe Alibec de la Cluj, acolo unde Dan Petrescu a decis să nu îl ia în cantonamentul din Marbella, ruptura dintre cele două părți fiind evidentă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și