Închide meniul

Denis Alibec şi-a găsit echipă! Ajuns pe „lista neagră” la CFR, atacantul va pleca în Grecia, unde va fi rivalul lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 11:56 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 13:37

Denis Alibec şi-a găsit echipă! Ajuns pe „lista neagră la CFR, atacantul va pleca în Grecia, unde va fi rivalul lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță

Denis Alibec şi-a găsit echipă

Profimedia

Denis Alibec şi-a găsit echipă

Denis Alibec s-a înțeles cu ocupanta penultimului loc în campionatul Greciei, Atromitos Atena, susţin sursele Antena Sport. La noua echipă, atacantul are şanse mari să fie coleg cu Dorin Rotariu, care nu mai acceptă statutul de rezervă la Ludogoreț şi a decis să plece. De asemenea, vârful de 31 de ani va fi rivalul românilor de la PAOK, Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 1, Alibec a fost ofertat de Gică Hagi la Farul Constanţa, însă atacantul a refuzat. Şi FC Voluntari a vrut să îl transfere alături de Constantin Budescu şi Gabi Tamaş.

Cotat la 1.2 milioane de euro, Denis Alibec a evoluat în 21 de meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competiţiile. Acesta a reuşit două goluri în Liga 1 şi o pasă decisivă.

Citește și:

De ce nu mai vrea Dan Petrescu să audă de Denis Alibec

Dan Petrescu nu mai vrea să audă de Denis Alibec. Atacantul care a marcat doar de două ori în acest sezon nu mai are nicio șansă la CFR Cluj și trebuie să își găsească o nouă echipă, a anunțat Bogdan Mara.

”Denis trebuie să își caute o echipă unde să joace. Și-a manifestat dorința să plece. Dan Petrescu a spus că nu se va mai baza pe serviciile lui. Vom vedea ce alege Denis. Noi avem posibilitatea să îl lăsăm până la vară, când îi va expira contractul. A spus că vrea să meargă la altă echipă pe stilul lui, unde să joace.

Reclamă

În anumite momente, Alibec a făcut lucruri grave. Au fost momente de indisciplină, cum a fost atunci când și-a aruncat tricoul. S-a trecut cu vederea, dar sunt lucruri repetate. Dacă nu dai totul la antrenament, pe teren, la Dan Petrescu, e greu să joci”, a declarat Bogdan Mara pentru digisport.ro.

Salariul uriaș al lui Denis Alibec

Conform digisport.ro, atacantul de 31 de ani are un salariu total de 66.000 de euro pe lună, din care 35.000 de euro sunt plătiți de campioana României. Restul de 31.000 de euro provin de la clubul de care ține, Kayserispor.

Astfel, e foarte greu ca, în Liga 1, un club să îl ia pe Alibec de la Cluj, acolo unde Dan Petrescu a decis să nu îl ia în cantonamentul din Marbella, ruptura dintre cele două părți fiind evidentă. Niciun alt club nu are în acest moment în componență un jucător cu salariu de 35.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB, unde este cunoscut faptul că Gigi Becali își răsfață jucătorii, cel mai bine plătit este Florin Tănase, cu 30.000 de euro pe lună. El este urmat de Claudiu Keșeru, cu 25.000, și de Florinel Coman, cu 20.000 de euro pe lună.

Recomandări
  • Denis Alibec şi-a găsit echipă
  • Atacantul va pleca în Grecia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și