Închide meniul

”A venit SMURD-ul! Eram pe targă, cu perfuzii!” Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo – FCSB: ”M-a luat cu leșin!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 23:11

Reclamă
”A venit SMURD-ul! Eram pe targă, cu perfuzii!” Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo – FCSB: ”M-a luat cu leșin!”

Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo - FCSB

Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo – FCSB

Cel mai cumplit derby pentru Mihai Stoica a fost finala Cupei României din 2011, câștigată de gruparea roș-albastră la Brașov, scor 2-1. Acesta a fost eliminat în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost eliminat atunci, dar am intrat pe teren cu un scop. Părea că luăm gol. Scăpase Torje singur și au dat fanii cu petarda în el. Am intrat să-i liniștesc pe fani, iar Avram m-a dat afară, corect. Apoi, mi-a fost atât de rău, de la emoții, încât am ajuns cu SMURD-ul la cap, pe targă, cu perfuzii. Am făcut și o prostie. 

Ieșind de pe teren, nu mai voiam să aud rumoarea și am dat drumul la duș (n.r. – în vestiare). Auzi apa și nu mai auzi ce se întâmplă pe stadion. N-am realizat că am dat drumul la apă caldă și mi s-a făcut rău. I-am spus unui maseur că simțeam că nu pot să stau pe picioare. Aveam o stare de leșin, nu mi s-a mai întâmplat până atunci!”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Dinamo – FCSB | Mihai Stoica a dat de pământ cu Flavius Stoican

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, chiar înainte de Derby de România. Oficialul roș-albaștrilor s-a enervat din cauza gazonului de pe stadionul din Ștefan cel Mare.

„Acel amical a fost o bătaie de joc! Nu e ok, nu e fair-play. Riscă accidentări jucătorii, nu numai ai noștri. Te gândești și la altceva. Tu, Dinamo, vei juca acolo, pe orezăria aia, un teren execrabil, contra unor echipe pe care trebuie să le învingi.

Reclamă

Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. – referire la Flavius Stoican)”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și