Închide meniul

”A venit SMURD-ul! Eram pe targă, cu perfuzii!” Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo – FCSB: ”M-a luat cu leșin!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 23:11

”A venit SMURD-ul! Eram pe targă, cu perfuzii!” Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo – FCSB: ”M-a luat cu leșin!”

Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo - FCSB

Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cel mai cumplit moment dintr-un derby Dinamo – FCSB

Cel mai cumplit derby pentru Mihai Stoica a fost finala Cupei României din 2011, câștigată de gruparea roș-albastră la Brașov, scor 2-1. Acesta a fost eliminat în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost eliminat atunci, dar am intrat pe teren cu un scop. Părea că luăm gol. Scăpase Torje singur și au dat fanii cu petarda în el. Am intrat să-i liniștesc pe fani, iar Avram m-a dat afară, corect. Apoi, mi-a fost atât de rău, de la emoții, încât am ajuns cu SMURD-ul la cap, pe targă, cu perfuzii. Am făcut și o prostie. 

Ieșind de pe teren, nu mai voiam să aud rumoarea și am dat drumul la duș (n.r. – în vestiare). Auzi apa și nu mai auzi ce se întâmplă pe stadion. N-am realizat că am dat drumul la apă caldă și mi s-a făcut rău. I-am spus unui maseur că simțeam că nu pot să stau pe picioare. Aveam o stare de leșin, nu mi s-a mai întâmplat până atunci!”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Dinamo – FCSB | Mihai Stoica a dat de pământ cu Flavius Stoican

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, chiar înainte de Derby de România. Oficialul roș-albaștrilor s-a enervat din cauza gazonului de pe stadionul din Ștefan cel Mare.

„Acel amical a fost o bătaie de joc! Nu e ok, nu e fair-play. Riscă accidentări jucătorii, nu numai ai noștri. Te gândești și la altceva. Tu, Dinamo, vei juca acolo, pe orezăria aia, un teren execrabil, contra unor echipe pe care trebuie să le învingi.

Reclamă

Terenul e prea prost! De ce să-ți iei amical, să-i arăți lui Jonathan Rodriguez cum e terenul? Așa ceva nu se face, mai ales că ai fost fotbalist (n.r. – referire la Flavius Stoican)”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și