Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 | Sorin Cârţu a ieșit la atac: ”Facem greșeli inadmisibile! Să-l vedem pe Reghe săptămâna asta!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 23:36

Reclamă
Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 | Sorin Cârţu a ieșit la atac: ”Facem greșeli inadmisibile! Să-l vedem pe Reghe săptămâna asta!”

Sorin Cârţu a ieșit la atac după Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu a ieșit la atac după Sepsi – Universitatea Craiova 3-1

Universitatea Craiova va întâlni în următoarea etapă campioana CFR Cluj, iar Sorin Cârțu speră ca Laurențiu Reghecampf să îi ”trezească” pe jucători.

„Nu mă așteptam la prestația din repriza a doua. A dereglat și accidentarea lui Marius Constantin planul tactic, dar nu înțeleg atitudinea unor jucători. Facem greșeli inadmisibile. Nu ne așezăm bine în teren, dăm pe lângă ea, facem cadouri mereu adversarilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem în situația în care suntem pentru că adversarii au primit cadouri de la noi. Nouă nu ne face nimeni cadouri! Trebuie să vedem măiestria lui Reghe săptămâna asta, trebuie să-i pună la punct pe jucători. O înfrângere cu CFR… ne îndepărtează rău de tot de primele locuri”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf, ”săgeți” către jucătorii săi

Laurențiu Reghecampf a trimis ”săgeți” către jucătorii săi după Sepsi – Universitatea Craiova 3-1. De asemenea, antrenorul oltenilor a vorbit despre relația sa cu Mihai Rotaru.

”Au intrat mult mai hotărâți. Ne-am dat gol singuri. Atitudinea după accidentarea lui Marius Constantin ne-a dat totul peste cap. Cu Dan am avut o discuție. A trebuit să îl schimb pentru că îl doare piciorul. Am foarte mulți jucători accidentați. Sunt optimist. Sunt dezamăgit de reacția jucătorilor în repriza a doua. 

Ei trebuiau să încerce mai mult. Nu am avut succes. Urmează meciul cu CFR, va fi foarte greu. Vom lupta până la capăt. Altă întrebare. Nu s-a discutat niciodată despre clauza mea. Nu există nicio tensiune între mine și patron. Cu un rezultat pozitiv, vom aduce fanii de partea noastră”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz Vezi toate știrile
Citește și