Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 | Sorin Cârţu a ieșit la atac: ”Facem greșeli inadmisibile! Să-l vedem pe Reghe săptămâna asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 23:36

Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 | Sorin Cârţu a ieșit la atac: ”Facem greșeli inadmisibile! Să-l vedem pe Reghe săptămâna asta!”

Sorin Cârţu a ieșit la atac după Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu a ieșit la atac după Sepsi – Universitatea Craiova 3-1

Universitatea Craiova va întâlni în următoarea etapă campioana CFR Cluj, iar Sorin Cârțu speră ca Laurențiu Reghecampf să îi ”trezească” pe jucători.

„Nu mă așteptam la prestația din repriza a doua. A dereglat și accidentarea lui Marius Constantin planul tactic, dar nu înțeleg atitudinea unor jucători. Facem greșeli inadmisibile. Nu ne așezăm bine în teren, dăm pe lângă ea, facem cadouri mereu adversarilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem în situația în care suntem pentru că adversarii au primit cadouri de la noi. Nouă nu ne face nimeni cadouri! Trebuie să vedem măiestria lui Reghe săptămâna asta, trebuie să-i pună la punct pe jucători. O înfrângere cu CFR… ne îndepărtează rău de tot de primele locuri”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf, ”săgeți” către jucătorii săi

Laurențiu Reghecampf a trimis ”săgeți” către jucătorii săi după Sepsi – Universitatea Craiova 3-1. De asemenea, antrenorul oltenilor a vorbit despre relația sa cu Mihai Rotaru.

”Au intrat mult mai hotărâți. Ne-am dat gol singuri. Atitudinea după accidentarea lui Marius Constantin ne-a dat totul peste cap. Cu Dan am avut o discuție. A trebuit să îl schimb pentru că îl doare piciorul. Am foarte mulți jucători accidentați. Sunt optimist. Sunt dezamăgit de reacția jucătorilor în repriza a doua. 

Ei trebuiau să încerce mai mult. Nu am avut succes. Urmează meciul cu CFR, va fi foarte greu. Vom lupta până la capăt. Altă întrebare. Nu s-a discutat niciodată despre clauza mea. Nu există nicio tensiune între mine și patron. Cu un rezultat pozitiv, vom aduce fanii de partea noastră”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și