Închide meniul

Dinamo – FCSB | Ultimul derby din Groapă! Dinamo va avea un nou stadion. Anunțul făcut de Florin Răducioiu

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 14:07

Reclamă
Dinamo – FCSB | Ultimul derby din Groapă! Dinamo va avea un nou stadion. Anunțul făcut de Florin Răducioiu

Dinamo - Real Madrid Castilla, amical de vis

Hepta

”E ultimul nostru meci pe acest stadion cu FCSB. Sunt convins că se va face un alt stadion, am informații să se va face”, a spus Florin Răducioiu, fostul atacant al naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Nou stadion pentru Dinamo, în Ștefan cel Mare

9 luni va dura demolarea actualului stadion din Ștefan cel Mare. Astfel, lucrările pentru noua arenă, ce a făcut parte din proiectul pentru Euro 2020, vor fi demarate în primăvara lui 2023.

Stadionul celor de la Dinamo a rămas singura arenă din Bucureşti care era prinsă în prigramul pentru EURO 2020, dar nu a mai fost realizat. Acum, conform sursei citate toate detaliile au fost puse la punct şi Dinamo – FCSB de duminică seara este ultimul Derby de România care se va mai juca pe vechiul stadion.

Stadionul ar urma să fei preluat în administrare de Clubul Sportiv, nu de Primărie. Noua arenă a lui Dinamo este prevăzută să aibă 25.000 de locuri şi va fi acoperită complet, conform proiectului propus de Compania Națională de Investiții. Noul stadion ar trebui să fie gata în 2024.

Dinamo – FCSB | Ce spune Răducioiu despre derby

Dinamo speră să răzbune acel 0-6 din tur cu FCSB. Clasamentul însă îi înspăimântă pe dinamoviști, care sunt la nu mai puțin de 36 de puncte de rivala din Berceni.

Reclamă

”Nu-mi permit să intru în detalile tactice, nu e competența mea, dar este un derby, derby-ul României, chiar dacă poziția noastră este cea pe care o știe toată lumea. Jucătorii noștri vor să-și ia o revanșă după meciul tur.

E un meci, până la urmă, ca toate celelalte, avem mare nevoie de puncte. Mă aștept la un meci frumos, pe care să-l câștigăm. Avem nevoie și de o doză de noroc”, a mai spus Răducioiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și