Închide meniul

Dinamo – FCSB | Ultimul derby din Groapă! Dinamo va avea un nou stadion. Anunțul făcut de Florin Răducioiu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 14:07

Dinamo – FCSB | Ultimul derby din Groapă! Dinamo va avea un nou stadion. Anunțul făcut de Florin Răducioiu

Dinamo - Real Madrid Castilla, amical de vis

Hepta

”E ultimul nostru meci pe acest stadion cu FCSB. Sunt convins că se va face un alt stadion, am informații să se va face”, a spus Florin Răducioiu, fostul atacant al naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Nou stadion pentru Dinamo, în Ștefan cel Mare

9 luni va dura demolarea actualului stadion din Ștefan cel Mare. Astfel, lucrările pentru noua arenă, ce a făcut parte din proiectul pentru Euro 2020, vor fi demarate în primăvara lui 2023.

Stadionul celor de la Dinamo a rămas singura arenă din Bucureşti care era prinsă în prigramul pentru EURO 2020, dar nu a mai fost realizat. Acum, conform sursei citate toate detaliile au fost puse la punct şi Dinamo – FCSB de duminică seara este ultimul Derby de România care se va mai juca pe vechiul stadion.

Stadionul ar urma să fei preluat în administrare de Clubul Sportiv, nu de Primărie. Noua arenă a lui Dinamo este prevăzută să aibă 25.000 de locuri şi va fi acoperită complet, conform proiectului propus de Compania Națională de Investiții. Noul stadion ar trebui să fie gata în 2024.

Citește și:

Dinamo – FCSB | Ce spune Răducioiu despre derby

Dinamo speră să răzbune acel 0-6 din tur cu FCSB. Clasamentul însă îi înspăimântă pe dinamoviști, care sunt la nu mai puțin de 36 de puncte de rivala din Berceni.

Reclamă

”Nu-mi permit să intru în detalile tactice, nu e competența mea, dar este un derby, derby-ul României, chiar dacă poziția noastră este cea pe care o știe toată lumea. Jucătorii noștri vor să-și ia o revanșă după meciul tur.

E un meci, până la urmă, ca toate celelalte, avem mare nevoie de puncte. Mă aștept la un meci frumos, pe care să-l câștigăm. Avem nevoie și de o doză de noroc”, a mai spus Răducioiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo va avea un nou stadion
  • Noua arenă va fi gata în 2024

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și