Închide meniul
Foto

Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan care o va scoate din minți pe amanta lui Laurențiu Reghecampf! Ce a spus Reghe de cea care îi va dărui un copil

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 19:02

Reclamă
Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan care o va scoate din minți pe amanta lui Laurențiu Reghecampf! Ce a spus Reghe de cea care îi va dărui un copil

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Instagram

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu…Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: ,,Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar..Gata, hai să fim fericiți. Hai sa trecem peste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există…e belea mare cu mine!”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre milionarul care ar deține informații compromițătoare despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan așteaptă cu nerăbdare să înceapă procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Prima înfățișare este programată pe 7 februarie, la Judecătoria Buftea. Atunci e de așteaptat să aibă loc prima confruntare, față în față, între cei doi soți. Antrenorul Universității Craiova nu și-a dorit ca separarea să aibă loc cu rapiditate, la un cabinet notarial.

Reghecampf și-a găsit deja fericirea în brațele amantei Corina Caciuc, cea care este însărcinată și urmează să nască la începutul lunii mai. Aceștia tocmai și-ar fi cumpărat un apartament într-un cartier rezidențial în Craiova.

Anamaria Prodan a făcut acuzații grave la adresa lui Reghecampf și i-a făcut mai multe plângeri penale. Soțul ei s-a ferit să răspundă public la atacurile primite de la cea cu care este căsătorit de mai mult de 13 ani.

Reclamă

„Laur e omul care se supune. Am văzut lucrurile astea de-a lungul anilor. Când Gigi Becali a ieșit și l-a făcut zob, n-a scos un cuvânt. De ce? Pentru că știa că îl are la mână Gigi Becali. (Codin Maticiuc: Tu îl ai la mână pe Reghecampf?) Eu nu îl am la mână.

Astea (n.r. mesajele primite de la el) sunt dovezi grăitoare că omul și-a devalizat familia și ce m-a durut cel mai tare și m-a făcut să iau atitudine este că e premeditat nu de o zi, de ani!„, a spus Anamaria Prodan în podcastul cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și