Închide meniul
Foto

„L-a făcut zob și n-a scos un cuvânt”. Anamaria Prodan, dezvăluiri despre milionarul care ar deține informații compromițătoare despre Laurențiu Reghecampf. „Sunt dovezi grăitoare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2022, 22:56

„L-a făcut zob și n-a scos un cuvânt”. Anamaria Prodan, dezvăluiri despre milionarul care ar deține informații compromițătoare despre Laurențiu Reghecampf. „Sunt dovezi grăitoare!”

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Reghecampf și-a găsit deja fericirea în brațele amantei Corina Caciuc, cea care este însărcinată și urmează să nască la începutul lunii mai. Aceștia tocmai și-ar fi cumpărat un apartament într-un cartier rezidențial în Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Sunt dovezi grăitoare că Laurențiu Reghecampf și-a devalizat familia”

Anamaria Prodan a făcut acuzații grave la adresa lui Reghecampf și i-a făcut mai multe plângeri penale. Soțul ei s-a ferit să răspundă public la atacurile primite de la cea cu care este căsătorit de mai mult de 13 ani.

Și milionarul Gigi Becali ar deține informații compromițătoare despre fostul antrenor de la FCSB. Cel puțin asta a dat de înțeles Anamaria.

Laur e omul care se supune. Am văzut lucrurile astea de-a lungul anilor. Când Gigi Becali a ieșit și l-a făcut zob, n-a scos un cuvânt. De ce? Pentru că știa că îl are la mână Gigi Becali. (Codin Maticiuc: Tu îl ai la mână pe Reghecampf?) Eu nu îl am la mână.

Astea (n.r. mesajele primite de la el) sunt dovezi grăitoare că omul și-a devalizat familia și ce m-a durut cel mai tare și m-a făcut să iau atitudine este că e premeditat nu de o zi, de ani!„, a spus Anamaria Prodan în podcastul cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali

Patronul lui FCSB a fost primul care a avertizat-o pe Anamaria, în urmă cu mai mulți ani, că Reghecampf ar avea anumite relații extraconjugale. Una dintre acestea ar fi fost cu Florentina Raiciu.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată. Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea mi se pare.

Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a declarat, zilele trecute, Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și