Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | Răzvan Oaidă, în culmea fericirii după victoria din derby. „Presiunea mai mare era pe noi!” Ce a spus despre primul gol în Liga 1 după doi ani

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2022, 22:15 / Actualizat: 30 ianuarie 2022, 23:24

Reclamă
Dinamo – FCSB 0-3 | Răzvan Oaidă, în culmea fericirii după victoria din derby. „Presiunea mai mare era pe noi! Ce a spus despre primul gol în Liga 1 după doi ani

Răzvan Oaidă, după Dinamo - FCSB 0-3

SportPictures / Paul Ursachi via Hepta

„Ultimul gol a fost în Cupă, cu Hunedoara, dar în campionat nu mai marcasem de mult timp. Mă bucur că a venit într-un meci important. Ne-am dorit să marcăm cât mai repede. Presiunea mai mare a fost pe noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Răzvan Oaidă după Dinamo – FCSB 0-3

Deși jucam cu Dinamo și cu un om în plus, presiunea era mai mare pe noi. Asta consider eu. A început foarte dur, a continuat la fel. Nu știu dacă asta este diferența, consider că am făcut două jocuri tactic și tehnic foarte bune. Îmi doresc să mai avem derby-uri, Dinamo e o echipă importantă a campionatului. La Tavi ne gândim să șuteze. E un jucător excepțional. Sper ca Pintilii să rămână alături de noi, este un om important în club”, a spus Răzvan Oaidă, după meci.

Dinamo – FCSB 0-3

Meciul a început perfect pentru FCSB, care a deschis scorul în minutul 2, prin Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a șutat la colțul lung, fără preluare, după ce a primit o minge la marginea careului de la Dumiter. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Cristiano Figueiredo.

Dinamo a mai primit o lovitură după golul lui Octavian Popescu. Alexandru Răuță l-a faultat dur pe puștiul de 19 ani la mijlocul terenului, pe un contraatac al celor de la FCSB, deși avea deja cartonaș galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

Înainte de pauză, Dinamo l-a pierdut și pe Antoni Ivanov, care abia fusese introdus în teren de Flavius Stoican. Mijlocașul bulgar s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru și a fost scos de pe teren pe targă și transportat de urgență la spital, cu ambulanță.

Reclamă

La pauză, Toni Petrea l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase. Fără golgheterul din sezonul trecut în teren, FCSB a mai înscris de două ori în poarta lui Dinamo. A făcut-o mai întâi Ianis Stoica, bară-gol cu un șut de la marginea careului, apoi Răzvan Oaidă, cu o lovitură de cap după un corner.

S-a terminat 3-0 pentru FCSB, care a bifat a patra victorie consecutivă împotriva lui Dinamo. Roș-albaștrii au redus la 7 puncte diferența față de CFR Cluj, dar liderul are un meci mai puțin disputat. Dinamo, pe de altă parte, rămâne penultima în Liga 1 și e la 10 puncte de locurile de baraj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și