Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3. Roș-albaștrii și-au umilit din nou marea rivală! „Perlele” lui Gigi Becali au făcut legea în derby. Criză interminabilă la echipa din Ștefan cel Mare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 21:45

Dinamo – FCSB 0-3. Roș-albaștrii și-au umilit din nou marea rivală! „Perlele lui Gigi Becali au făcut legea în derby. Criză interminabilă la echipa din Ștefan cel Mare

Ianis Stoica, gol în Dinamo - FCSB

Profimedia

Meciul a început perfect pentru FCSB, care a deschis scorul în minutul 2, prin Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a șutat la colțul lung, fără preluare, după ce a primit o minge la marginea careului de la Dumiter. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Cristiano Figueiredo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a mai primit o lovitură după golul lui Octavian Popescu. Alexandru Răuță l-a faultat dur pe puștiul de 19 ani la mijlocul terenului, pe un contraatac al celor de la FCSB, deși avea deja cartonaș galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

Înainte de pauză, Dinamo l-a pierdut și pe Antoni Ivanov, care abia fusese introdus în teren de Flavius Stoican. Mijlocașul bulgar s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru și a fost scos de pe teren pe targă și transportat de urgență la spital, cu ambulanță.

La pauză, Toni Petrea l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase. Fără golgheterul din sezonul trecut în teren, FCSB a mai înscris de două ori în poarta lui Dinamo. A făcut-o mai întâi Ianis Stoica, bară-gol cu un șut de la marginea careului, apoi Răzvan Oaidă, cu o lovitură de cap după un corner.

S-a terminat 3-0 pentru FCSB, care a bifat a patra victorie consecutivă împotriva lui Dinamo. Roș-albaștrii au redus la 7 puncte diferența față de CFR Cluj, dar liderul are un meci mai puțin disputat. Dinamo, pe de altă parte, rămâne penutima în Liga 1 și e la 10 puncte de locurile de baraj.

Reclamă

Dinamo – FCSB 0-3

Min 90: Final de meci! FCSB s-a impus cu 3-0.

Min 81: GOOOL FCSB! Răzvan Oaidă a înscris cu capul după  centrare din corner a lui Florinel Coman.

Min 75: GOOOL FCSB! Ianis Stoica a marcat cu un șut cu interiorul de la marginea careului, fără preluare. Mingea a lovit bara și apoi a intrat în poarta lui Figueiredo.

Reclamă 4 / 0/3

Min 68: Încă o ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a șutat puțin pe lângă poartă după o fenta bună în interiorul careului.

Min 61: Alte două schimbări la FCSB! Octavian Popescu a fost înlocuit de Andrei Miron, în timp Ianis Stoica i-a luat locul lui Andrei Cordea.

Min 47: Ocazie pentru FCSB! Singur cu portarul advers, Florinel Coman a șutat mult peste poarta lui Cristiano.

Min 45: Pauză în Ștefan cel Mare! Toni Petrea a surprins și l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase, pe care l-a înlocuit cu Dumiter. Vedeta roș-albaștrilor a fost avertizată de Gigi Becali că trebuie să-și ridice nivelul de joc. Și Dumiter a fost schimbat la pauză, cu Valentin Gheorghe.

Min 44: Sperietură în Ștefan cel Mate! Antoni Ivanov a fost scos din teren pe targă și băgat în ambulanță după ce s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru. Fotbalistul bulgar abia intrase pe teren.

Min 36: Eliminare la Dinamo! Alexandru Răuță a fost al doilea cartonaș galben după o fault dur asupra lui Octavian Popescu, la mijlocul terenului. La fel ca în tur, când au pierdut cu 0-6, „câinii” rămân în inferioritate numerică în prima repriză. Atunci Steliano Filip a fost cel eliminat.

Min 35: Ocazie pentru Dinamo! Torje, din fața porții lui FCSB, a luftat incredibil.

Reclamă

Min 2: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a înscris cu un șut cu interiorul, de la marginea careului, care s-a oprit în plasa laterală. Al doilea gol la rând înscris de Popescu, după „bijuteria” din meciul cu CFR Cluj din etapa trecută, scor 3-3.

Min 1: A început meciul. Suporterii dinamoviști au aprins torțele, pertardele și fumigenele din primul minut. „Câinii” au pregătit și o coregrafie pentru derby,

Sursa: AS.ro
Sursa: AS.ro

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei – Al. Răuță, Balthazar – Bordușanu, C. Matei, Torje – Ivanovski
Rezerve: Chesneau – R. Grigore, Jonavovici, A. Ivanov, A. Radu, Amzar, G. Crețu, A. Bani, J. Rodriguez
Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – D. Olaru, Oaidă, Fl. Tănase – Cordea, Dumiter, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu – Miron, Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

Știrea inițială

Dinamo – FCSB | Ultimul derby pe Ștefan cel Mare

Diferența din clasament dintre cele două este una uriașă, de 36 de puncte. FCSB luptă încă la titlu cu CFR Cluj, în timp ce Dinamo e pe penultimul loc, de pe care retrogradează direct.

Dinamo va avea un nou stadion, iar derby-ul cu FCSB va fi ultimul disputat pe actuala arenă, ce va fi demolată la finalul acestui sezon.

”E ultimul nostru meci pe acest stadion cu FCSB. Sunt convins că se va face un alt stadion, am informații să se va face”, a spus Florin Răducioiu, fostul atacant al naționalei României.

9 luni va dura demolarea actualului stadion din Ștefan cel Mare. Astfel, lucrările pentru noua arenă, ce a făcut parte din proiectul pentru Euro 2020, vor fi demarate în primăvara lui 2023.

Stadionul ar urma să fei preluat în administrare de Clubul Sportiv, nu de Primărie. Noua arenă a lui Dinamo este prevăzută să aibă 25.000 de locuri şi va fi acoperită complet, conform proiectului propus de Compania Națională de Investiții. Noul stadion ar trebui să fie gata în 2024.

Dinamo – FCSB | Ovidiu Hațegan va arbitra marele derby

Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul Dinamo – FCSB, programat, duminică, de la ora 20.00, în etapa a 23-a din Liga 1.

Haţegan va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Nicolae Grigorescu şi Eduard Alexandru.

Ovidiu Hațegan a condus în acest sezon de Champions League meciuri foarte tari, precum Bayern Munchen – Barcelona 3-0, Dinamo Kiev – Barcelona 0-1, Inter – Șahtior 2-0, Benfica – Bayern Munchen 0-4 sau Atletico Madrid – Porto 0-0.

Pe Dinamo, Hațegan a arbitrat-o de 53 de ori, câinii roșii înregistrând 19 victorii, 20 de egaluri și 14 înfrângeri. FCSB l-a avut la centru de 46 de ori, cu 21 de victorii, 15 remize și 10 înfrângeri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și