Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | „Nu trebuie să cedăm!”. Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după o nouă umilință în fața marii rivale: „Suntem un grup nou, o să fim o echipă bună!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2022, 22:28

Reclamă
Dinamo – FCSB 0-3 | „Nu trebuie să cedăm!. Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după o nouă umilință în fața marii rivale: „Suntem un grup nou, o să fim o echipă bună!

Flavius Stoican, prima reacție după FC Botoșani - Rapid 1-2

Flavius Stoican / Captură Youtube

Dinamo a rămas cu trei victorii stagionale și are 12 puncte în clasament, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni. Eșecul cu FCSB al fost al 4-lea la rând în competiția internă. Flavius Stoican nu a reușit să scoată echipa din criză, în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Flavius Stoican după Dinamo – FCSB 0-3

Pot spune că da, că a fost o primă repriză de coșmar. Gol în minutul 1 din execuția spectaculosă a lui Tavi Popescu. Luăm al doilea cartonaș galben, era aproape imposibil în 10 oameni. Nu am cedat.

Clar am discutat ca să nu fim prea entuziasmați și să facem faulturi inutile. Cartonaș roșu care ne costă, trebuie să învățăm. Nu trebuie să creadă Alex (n.r. Răuță) că am pierdut din cauza lui. Soarta nu a fost cu noi, noi am făcut greșelile și noi trebuie să le corectăm.

Au echipă bună, joacă de foarte mult timp împreună. Noi nu trebuie să cedăm. Suntem un grup nou și trebuie să ieșim din situația asta. FCSB a fost mai bună azi. Mai sunt atâtea meciuri și trebuie ca jucătorii să nu își piardă încrederea. O să fim o echipă bună„, a spus Flavius Stoican după Dinamo – FCSB 0-3.

Antrenorul lui Dinamo nu se va putea baza, etapa viitoare, pe căpitanul Răuță, care a fost eliminat. În schimb, ar putea fi în echipă Antoni Ivanov, cel care a suferit o accidentare horror pe arena din Ștefan cel Mare.

Reclamă

La Ivanov am înțeles că nu e ceva foarte grav, are un hematom. Cred că va putea juca la meciul cu Botoșani. Am înțeles că mâine e posibil să ne vină un nou jucător și mă refer la un jucător de atac„, a declarat Flavius Stoican.

A fost al 17-lea eșec suferit de Dinamo în numai 23 de meciuri. Pe penultimul loc în clasament, alb-roșiii au încasat 48 de goluri, de trei ori mai mult decât au marcat.

Antoni Ivanov, dus de urgenţă la spital cu ambulanţa

Ghinion teribil pentru Antoni Ivanov! Jucătorul venit cu câteva zile în urmă de la Universitatea Craiova s-a accidentat grav, la doar 7 minute de la debutul pentru noua echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Bulgarul Ivanov s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru şi a fost cel mai ghinionist dintre cei doi. Două salvări au intrat pe teren pentru a fi siguri medicii că jucătorul nu are mari probleme.

Ivanov a încercat să continue meciul iniţial, după care i s-au înmuiat genunchii şi a căzut la loc. El a fost acum transportat la spital, pentru noi investigaţii. El a fost urcat pe targă în ambulanţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și