Închide meniul

OFICIAL! Christian Eriksen a semnat cu Brentford. Starul danez a trecut prin momente dramatice la EURO 2020, când a fost resuscitat pe teren

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 11:38

Reclamă
OFICIAL! Christian Eriksen a semnat cu Brentford. Starul danez a trecut prin momente dramatice la EURO 2020, când a fost resuscitat pe teren

Christian Eriksen a semnat cu Brentford

Profimedia

Christian Eriksen nu a mai jucat de când a suferit un stop cardiac în timpul meciului disputat de Danemarca împotriva Finlandei la Euro 2020, în iunie, anul trecut. Ulterior i s-a implantat un defibrilator (ICD), un fel de stimulator cardiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen a semnat cu Brentford

Am profitat de o oportunitate incredibilă de a aduce un jucător de talie mondială la Brentford”, a spus antrenorul principal Thomas Frank. Jucătorul de 29 de ani a câştigat titlul de Serie A cu Inter Milano, sezonul trecut, dar italienii şi Eriksen au convenit rezilierea contractului în decembrie, deoarece jucătorii cu ICD nu pot evolua campionatul italian. Premier League nu are acelaşi regulament şi Eriksen poate juca.

După ce a părăsit Inter, Eriksen a început să se antreneze singur la echipa daneză Odense Boldklub, unde a fost anterior jucător la nivel de juniori, şi şi-a anunţat intenţia de a-şi relua cariera de fotbalist pentru a putea participa cu naţionala Danemarcei la Cupa Mondială din Qatar.

Eriksen a ajuns la Inter în 2020, după o perioadă de şapte ani petrecută la Tottenham, în care a marcat 69 de goluri în 305 de meciuri şi a ajutat echipa engleză să ajungă în finala Ligii Campionilor, în 2019.

Momente şocante cu Christian Eriksen

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Reclamă

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau. Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient.

Meciul s-a reluat după aproape două ore şi a fost câştigat de Finlanda, cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și