Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat, de fapt, din transferul lui Dennis Man la Parma: „Erau clauze greu de realizat! Le-am spus aşa, doar să nu cedez repede!”

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 15:50

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat, de fapt, din transferul lui Dennis Man la Parma: „Erau clauze greu de realizat! Le-am spus aşa, doar să nu cedez repede!

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat din transferul lui Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man s-a transferat anul trecut de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Becali a încasat doar 11 milioane de euro. Diferenţa de două milioane de euro nu o va mai primi niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat din transferul lui Dennis Man

N-avem cum să mai luăm bonusurile, erau încă două milioane de euro. Cupe europene, campionat, nu ştiu … De aia am spus 11 şi nu 13, că erau clauze greu de realizat.

La Man le-am pus așa, ca să negociez, să nu cedez prea repede. A fost o strategie de negociere, ca să nu zic că renunț la 15 milioane„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Dennis Man, aproape de un transfer de senzaţie!

Dennis Man ar putea să plece în curând de la Parma. trecut pe linie moartă la echipa de pe Ennio Tardini, internaţionalul român îşi poate continua cariera în Serie A, acolo unde este dorit cu insistenţă.

Chiar impresarul jucătorului, Giovanni Becali, a dezvăluit că internaţionalul român este dorit de o echipă din Serie A. Aceasta l-ar putea împrumuta de la Parma pentru finalul acestui sezon, apoi să facă o ofertă pentru un transfer definitiv dacă este mulţumită de evoluţia lui Dennis Man. „Acum, am o echipă din Serie A, nu vă pot da numele, care îl vrea pe Denis, sub formă de împrumut, dar încă suntem acolo la tatonări”, a spus impresarul jucătorului, Giovanni Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și