Închide meniul

Giovanni Becali a vorbit despre interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man. Câți bani a cerut Parma pentru fosta „perlă” de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2022, 13:14 / Actualizat: 3 aprilie 2023, 23:54

Giovanni Becali a vorbit despre interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man. Câți bani a cerut Parma pentru fosta „perlă de la FCSB

Giovanni Becali, despre Dennis Man

profimediaimages.ro

  • Giovanni Becali a rupt tăcerea despre interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man
  • Câți bani a cerut Parma pentru fosta „perlă” de la FCSB

Giovanni Becali a vorbit despre interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man. Man a fost pe lista turcilor de la Galatasaray, vara trecută, dar mutarea nu s-a mai materializat. Totul a fost dezvăluit de celebrul agent de jucător Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a spus că Galatasaray era gata să pună la bătaie până la 8 milioane de euro pentru Dennis Man. Mutarea nu s-a mai materializat. Parma a cerut 11 milioane de euro pentru fotbalistul român, o sumă considerată prea mare de către șefii formație Cim Bom.

Giovanni Becali, despre interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man

„Dennis Man a fost dorit de Galatasaray, în vară. A spus-o și Fatih Terim. Dar la prețul pe care îl voia Parma, 11 milioane, pentru a recupera din investiție. Ei au vrut să-l ia imprumut, cu optiune pentru 7-8 milioane. Sampdoria îl vrea, dar nu să-i plătească tot salariul.

Reclamă

Au fost negocieri, dar Sampdoria voia să-i dea 250.000 și restul de 250.000 până la vară. Mai e o variantă tot în Turcia, dar nu la Galatasaray, o altă formație, de top. La fel, și o formație din subsolul clasamentului din Franța.

Dacă ar merge în Turcia, acolo ar fi împrumut cu opțiune de cumpărare. Iacchini, noul antrenor, vrea să joace 3.5-2, iar Man să fie fundaș stânga”, a spus Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 8 milioane de euro. În actualul sezon, internaționalul român a evoluat în 11 meciuri pentru Parma, reușind să înscrie 2 goluri.Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 8 milioane de euro. În actualul sezon, internaționalul român a evoluat în 11 meciuri pentru Parma, reușind să înscrie 2 goluri.

Citește și:

Dennis Man, făcut praf după ce a ajuns rezervă la Parma

Dennis Man a ajuns rezervă la Parma după o primă parte a sezonului dezamăgitoare pentru internaţionalul român. Întrebat despre transferul acestuia, Adrian Porumboiu l-a pus la zid pe fostul fotbalist de la FCSB, pe care îl consideră supraapreciat.

FCSB are PR bun. Așa au făcut și cu Man. Mai aveau puțin și îl mutau prin Bolivia și până la urmă pică câte un fraier în plasă, așa cum a picat neamțul ăla american. Prețul lui e de elefant, iar valoarea de berbecuț. Nu joacă! Becali și-a atins scopul”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit prosport.ro

Reclamă 4 / 0/3

13 milioane de euro a plătit Parma ca să-l transfere pe Dennis Man de la FCSB, în ianuarie 2021.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”