Închide meniul
Foto

„M-am cam săturat!” Super-vedeta despre care s-a spus că s-ar iubi cu Larisa Drăgulescu a răbufnit. „Ştiu bine ce fac şi ce nu fac”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 31 ianuarie 2022, 19:02 / Actualizat: 1 februarie 2022, 14:34

Reclamă
„M-am cam săturat!” Super-vedeta despre care s-a spus că s-ar iubi cu Larisa Drăgulescu a răbufnit. „Ştiu bine ce fac şi ce nu fac”

Anunţ făcut de Larisa Drăgulescu

Instagram Larisa Drăgulescu

S-a zvonit că Larisa Drăgulescu ar fi avut o relaţie cu Denis Alibec, fostul atacant al celor de la CFR Cluj. Fotbalistul a încheiat conturile cu echipa din Gruia şi a plecat în Grecia, la Atromitos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta despre care s-a spus că s-ar iubi cu Larisa Drăgulescu a răbufnit

Denis Alibec nu este singurul român din lotul grecilor. Dorin Rotariu a fost transferat și el, de la Ludogoreț. Fotbalistul neagă însă cu vehemenţă vreo legătură cu Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast român, Marian Drăgulescu. ”M-am cam săturat, sincer, să se umple site-urile, atunci când nu joc, de tot felul de zvonuri despre mine care nu au legătură cu fotbalul. Când joc și marchez, nu prea se întâmplă asta! Sau se întâmplă mai puțin .

Păi ok, dar dacă vin zvonuri neadevărate, minciuni? Uite, a apărut acum că aș fi format un cuplu cu Larisa Drăgulescu. O relație ascunsă… așa de ascunsă a fost că n-a existat vreodată! Eu n-am văzut-o în viața mea pe această femeie. Dar niciodată! Știu bine ce fac și ce nu fac, și pe teren, și în viața din afara fotbalului”, a declarat Denis Alibec, conform playsport.ro.

Te-ar putea interesa și: Simptomul straniu pe care doar cei infectați cu varianta Omicron îl simt. Ce se întâmplă cu pielea

Citeşte şi: Cine nu mai poate călători în UE pe baza certificatului verde, începând de astăzi

Reclamă
Reclamă 4

 

Vedeta şi-a refăcut viaţa

Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian, dar a păstrat numele Drăgulescu. Vedeta s-a reinventat într-un mod aparte. A făcut avere din conținut dedicat adulților. A strâns în ultimii ani, pe vremuri de pandemie, cel puțin două milioane de euro. Aceasta s-a recăsătorit, la 14 ani după divorţul de Marian Drăgulescu. “Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele.

Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și