Închide meniul

”Mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo!” Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo: ”Nu te poți aștepta să dau 3-4-5 goluri pe meci!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 ianuarie 2022, 21:40

Reclamă
”Mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo!” Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo: ”Nu te poți aștepta să dau 3-4-5 goluri pe meci!”

Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo

Profimedia

Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo

Dinamo e un club de tradiție, nu merită să fie unde este, dar mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo. E un pas important, de la retrogradare, mă bat la campionat. Eram mereu în centrul atenției. Știam că se așteaptă multe de la mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E un sport colectiv, nu te poți aștepta de la Sorescu să dea 3-4-5 goluri pe meci. Se poate întâmpla să prinzi un meci mai prost. Poate și de asta am fost tratat diferit față de alți colegi. Am vrut să le dovedesc suporterilor că greșesc. Am văzut primele 20 de minute ieri, eram nerăbdător să văd.

Și încă ce doare. Mă uitam la meci și era un sentiment ciudat. Nu eram obișnuit să-l văd de la televizor, dar așa e viața de sportiv. Oamenii de aici m-au dorit pentru bandă dreaptă, număr 10. Sistemul e de așa natură, așa mi-au zis că vor să mă folosească”, a declarat Deian Sorescu, potrivit digisport.ro.

Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după Dinamo – FCSB 0-3

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, în etapa a 23-a a Ligii 1. Alb-roșiii au încasat nu mai puțin de nouă goluri în cele două confruntări cu marea rivală din acest sezon. „Câinii” trec prin cel mai greu moment din istoria clubului.

Pot spune că da, că a fost o primă repriză de coșmar. Gol în minutul 1 din execuția spectaculosă a lui Tavi Popescu. Luăm al doilea cartonaș galben, era aproape imposibil în 10 oameni. Nu am cedat.

Reclamă

Clar am discutat ca să nu fim prea entuziasmați și să facem faulturi inutile. Cartonaș roșu care ne costă, trebuie să învățăm. Nu trebuie să creadă Alex (n.r. Răuță) că am pierdut din cauza lui. Soarta nu a fost cu noi, noi am făcut greșelile și noi trebuie să le corectăm.

Au echipă bună, joacă de foarte mult timp împreună. Noi nu trebuie să cedăm. Suntem un grup nou și trebuie să ieșim din situația asta. FCSB a fost mai bună azi. Mai sunt atâtea meciuri și trebuie ca jucătorii să nu își piardă încrederea. O să fim o echipă bună„, a spus Flavius Stoican după Dinamo – FCSB 0-3.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și