Închide meniul

”Mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo!” Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo: ”Nu te poți aștepta să dau 3-4-5 goluri pe meci!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 ianuarie 2022, 21:40

Reclamă
”Mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo!” Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo: ”Nu te poți aștepta să dau 3-4-5 goluri pe meci!”

Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo

Profimedia

Deian Sorescu, ”săgeți” către Dinamo

Dinamo e un club de tradiție, nu merită să fie unde este, dar mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo. E un pas important, de la retrogradare, mă bat la campionat. Eram mereu în centrul atenției. Știam că se așteaptă multe de la mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E un sport colectiv, nu te poți aștepta de la Sorescu să dea 3-4-5 goluri pe meci. Se poate întâmpla să prinzi un meci mai prost. Poate și de asta am fost tratat diferit față de alți colegi. Am vrut să le dovedesc suporterilor că greșesc. Am văzut primele 20 de minute ieri, eram nerăbdător să văd.

Și încă ce doare. Mă uitam la meci și era un sentiment ciudat. Nu eram obișnuit să-l văd de la televizor, dar așa e viața de sportiv. Oamenii de aici m-au dorit pentru bandă dreaptă, număr 10. Sistemul e de așa natură, așa mi-au zis că vor să mă folosească”, a declarat Deian Sorescu, potrivit digisport.ro.

Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după Dinamo – FCSB 0-3

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, în etapa a 23-a a Ligii 1. Alb-roșiii au încasat nu mai puțin de nouă goluri în cele două confruntări cu marea rivală din acest sezon. „Câinii” trec prin cel mai greu moment din istoria clubului.

Pot spune că da, că a fost o primă repriză de coșmar. Gol în minutul 1 din execuția spectaculosă a lui Tavi Popescu. Luăm al doilea cartonaș galben, era aproape imposibil în 10 oameni. Nu am cedat.

Reclamă

Clar am discutat ca să nu fim prea entuziasmați și să facem faulturi inutile. Cartonaș roșu care ne costă, trebuie să învățăm. Nu trebuie să creadă Alex (n.r. Răuță) că am pierdut din cauza lui. Soarta nu a fost cu noi, noi am făcut greșelile și noi trebuie să le corectăm.

Au echipă bună, joacă de foarte mult timp împreună. Noi nu trebuie să cedăm. Suntem un grup nou și trebuie să ieșim din situația asta. FCSB a fost mai bună azi. Mai sunt atâtea meciuri și trebuie ca jucătorii să nu își piardă încrederea. O să fim o echipă bună„, a spus Flavius Stoican după Dinamo – FCSB 0-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și