Închide meniul

George Puşcaş, mutare de ultim moment! Atacantul român a ajuns în Italia. Se bate la promovarea în Serie A

Gabriel Zamfirescu Publicat: 31 ianuarie 2022, 21:40

Reclamă
George Puşcaş, mutare de ultim moment! Atacantul român a ajuns în Italia. Se bate la promovarea în Serie A

George Puşcaş, obiectiv important la Pisa

Profimedia

George Puşcaş a plecat din Anglia în Italia. Va juca tot în liga a doua, la Pisa, echipă care se bate la promovare în Serie A în acest sezon. Mutarea a fost făcută publică chiar de impresarul fotbalistului, Cătălin Sărmăşan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, mutare de ultim moment!

„George Puşcaş revine în Italia, cel puţin până la finele acestui sezon. Noua lui echipă se numeşte Pisa Sporting Club, sub culorile căreia va lupta pentru o nouă promovare în Serie A. Mult succes, George!”, a scris Sărmăşan pe facebook, în urmă cu doar câteva minute.

Puşcaş merge la echipa de pe locul secund din Serie B, cu mari şanse de promovare în Serie A la finalul acestui sezon. Cei de la Pisa au 39 de puncte după 20 de partide disputate, la un singur punct în spatele liderului din Serie B, Lecce. Pissa are cea mai bună apărare din Serie B, cu doar 15 goluri primite în 20 de meciuri. Atacantul român revine astfel în Italia după ce în 2019 plecase de la Palermo la Reading. Inter, Bari, Benevento şi Novara sunt formaţiile unde a fost legitimat până acum Puşcaş în Italia.

Prin această mutare, atacantul român speră să prindă mai multe minute şi să revină în circuitul echipei naţionale care tocmai are un nou selecţioner, pe Edi Iordănescu. Puşcaş are 84 de apriţii la Reading în care a marcat 17 goluri din 2019 şi până acum.

 

Reclamă
Reclamă

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și