Închide meniul

Coșmarul lui George Pușcaș se apropie de sfârșit! Atacantul pleacă de la Reading și va fi coleg cu un alt jucător român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2022, 10:47

Coșmarul lui George Pușcaș se apropie de sfârșit! Atacantul pleacă de la Reading și va fi coleg cu un alt jucător român

George Puşcaş pleacă de la Reading

Profimedia

Presa din Italia anunță că George Pușcaș va fi împrumutat de Reading la Pisa, echipă care luptă pentru promovarea în Serie A. Mutarea ar urma să fie anunțată oficial în zilele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș, împrumutat de Reading la Pisa

La Pisa, Pușcaș va fi coleg cu Marius Marin, fost căpitan al României U21. Mijlocașul român e om de bază la echipa care ocupă poziția secundă în Serie B.

Odată cu transferul la Pisa, Pușcaș ar reveni în fotbalul în care s-a simțit cel mai bine. În Italia, atacantul a mai evoluat pentru Inter, Benevento, Novara sau Palermo.

Două goluri în 26 de meciuri a înscris George Pușcaș în acest sezon la Reading, în toate competițiile. Românul joacă în Championiship din 2019, când a fost transferat de la Inter pentru 7,5 milioane de euro.

Antrenorul lui Reading a confirmat că Pușcaș ar putea să plece

Veljko Paunovic, managerul lui Reading, a declarat că atacantul George Puşcaş ar putea părăsi formaţia engleză în această iarnă, chiar dacă jucătorul român este în revenire de formă şi a marcat de două ori în ultimele meciuri.

Reclamă

„Puscas este jucătorul nostru şi am spus mereu că va fi important pentru noi şi că va marca goluri. Sunt fericit că a contribuit cu două goluri luna aceasta. Cred că jocul lui se va îmbunătăţi. Dar în fotbal, orice se poate întâmpla, mai ales în perioada de transferuri. Lucrurile se pot schimba”, a declarat tehnicianul sârb.

2.5 milioane de euro e cota lui George Pușcaș din prezent, potrivit transfermarkt.com. El mai are contract cu Reading până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Coșmarul lui George Pușcaș se apropie de sfârșit
  • Atacantul pleacă de la Reading și va fi coleg cu un alt jucător român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și