Închide meniul
Foto

„Te iubesc”. Anamaria Prodan nu vrea să-l facă uitat pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă procesul de divorț este pe punctul de a începe!

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 10:48

Reclamă
„Te iubesc”. Anamaria Prodan nu vrea să-l facă uitat pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă procesul de divorț este pe punctul de a începe!

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Chiar dacă l-a atacat în termeni duri pe soțul ei, Anamaria Prodan nu îl „reneagă” pe cel cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. Dovadă o reprezintă ultima imagine postată pe rețelele sociale de vedetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf la vedere

Agentul de jucători s-a pozat zâmbind, iar în prim plan apare tatuajul pe care și l-a făcut cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf. „Te iubesc„, a fost mesajul care a însoțit postarea.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

De altfel, Anamaria Prodan a și anunțat că nu vrea să renunțe la tatuajele pe care le are cu soțul ei. Agentul de jucători are chipul lui Reghecampf, pe spate, și s-a mândrit mereu cu alegerea făcută. Chiar dacă va divorța, a găsit totuși soluția salvatoare.

Reclamă

(Cosmin Natanticu: Ce reprezintă tatuajele tale?) Laurențiu Reghecampf… ‘L.R.’. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu.

Eu în toată casa, i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat ‘L.R, Laurențiu Reghecampf’. Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus lui fiul meu același nume„,, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

Tatuajul uriaș pe care îl are pe spate și care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf, Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.) și cele două fiice pe care le are din prima căsătorie, Sarah și Rebecca.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan le-a declarat „război” lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. A făcut plângere penală la poliție după ce tehnicianul Universității Craiova ar fi transferat sume uriașe de bani în conturile amantei. S-a deschis un dosar penal și se fac cercetări.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și