Închide meniul
Foto

„E blazonul familiei”. Anamaria Prodan și-a umplut pielea și casa cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Ce va face după divorț: „M-a dus capul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2022, 8:12

„E blazonul familiei”. Anamaria Prodan și-a umplut pielea și casa cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Ce va face după divorț: „M-a dus capul!”

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Fanatik

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiat. Nu este singura legătură care va rămâne între ei, după ce vor divorța. Vedeta și-a tatuat pe spate o imagine în care este înfățișat Reghe, dar are și pe mâna dreaptă inițialele lui. S-a hotărât deja cum va proceda când nu va mai fi căsătorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are tatuat numele soțului. Ce a decis în timpul scandalului de divorț

Anamaria a decis să nu își acopere tatuajele. Se bucură că fiul ei poartă numele tatălui ei. Laurențiu Reghecampf Jr. este „salvarea” milionarei.

(Cosmin Natanticu: Ce reprezintă tatuajele tale?) Laurențiu Reghecampf… ‘L.R.’. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu.

Eu în toată casa, i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat ‘L.R, Laurențiu Reghecampf’. Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus lui fiul meu același nume„, i-a răspuns Anamaria Prodan fostului concurent de la Asia Express, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan: „Am multe tatuaje, dar ăsta a fost cumplit. Am stat 9 ore!”

Tatuajul uriaș pe care îl are pe spate și care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf, Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.) și cele două fiice pe care le are din prima căsătorie, Sarah și Rebecca. În urmă cu mai mulți ani, agentul de jucători a dezvăluit că acesta a durut-o cel mai tare.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar ăsta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, a spus, în trecut, Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Vedeta nu vrea să renunțe la tatuaj, așa cum a făcut Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, cu cel care îl înfățișa pe fostul patron de la Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și