Închide meniul

Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună”. Ce se întâmpla la Onești și la Deva

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 11:25

Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună. Ce se întâmpla la Onești și la Deva

Sandra Izbașa, invitata lui Cătălin Oprișan

AS.ro LIVE

Sandra Izbașa a intrat în sala de gimnastică la vârsta de patru ani, după ce a cochetat și cu handbalul. A trecut prin momente dificile după ce a fost chemată la lot de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbașa a fost la AS.ro LIVE

Am copilărit foarte frumos până să plecăm la lot. La patru anișori am intrat în sala de gimnastică, le-am văzut pe celelalte colege mai mari… a venit o antrenoare, a venit să mă vadă dacă sunt potrivită pentru acest sport. Mi-au spus la vremea respectivă, uitându-se la părinții mei, că o să fiu o gimnastă mai înăltuță, ceea ce nu m-a deranjat. M-a atras foarte mult groapa cu bureți, acolo unde învățam elemente noi„, a spus Sandra Izbașa la AS.ro LIVE.

Sandra își vedea părinții chiar și după 2 sau 3 luni. A făcut mari sacrificii până să i se cânte imnul.

Părinții nu cred că știau ce program aveam, cât de riguros era. La lot aveau voie să mă vadă o dată pe lună, la Onești, la lotul de junioare. Aveau voie să vină părinții la noi într-un cadru organizat. În cazul în care o pereche de părinți nu aveau cum să vină la copilul respectiv, sărea tura și veneau peste 2 luni, peste 3 luni. Părinții munceau în momentul acela.

La Deva a fost un pic mai personalizat, în sensul în care le-a oferit părinților libertatea să vină când vor ei, dar să nu fie mai devreme de trei săptămâni sau o lună. Să se orienteze în funcție de serviciul lor. Mie mi-a fost foarte greu, dar m-am dezvoltat frumos„, a dezvăluit fosta mare gimnastă.

Reclamă

Sandra Izbaşa e dublă campioană olimpică, după ce a câştigat medaliile de aur la sol, în 2008, la Beijing, şi la sărituri, în 2012, la Londra.

Izbaşa a mai câştigat 7 medalii de aur la Campionatele Europene. În total, ea a pus la gât 19 medalii la competiţiile majore, înainte să se retragă, în 2014, la vârsta de 24 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și