Închide meniul

Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună”. Ce se întâmpla la Onești și la Deva

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 11:25

Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună. Ce se întâmpla la Onești și la Deva

Sandra Izbașa, invitata lui Cătălin Oprișan

AS.ro LIVE

  • Sandra Izbașa a fost la AS.ro LIVE
  • Dezvăluirile făcute de dubla campioană olimpică

Sandra Izbașa a intrat în sala de gimnastică la vârsta de patru ani, după ce a cochetat și cu handbalul. A trecut prin momente dificile după ce a fost chemată la lot de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbașa a fost la AS.ro LIVE

Am copilărit foarte frumos până să plecăm la lot. La patru anișori am intrat în sala de gimnastică, le-am văzut pe celelalte colege mai mari… a venit o antrenoare, a venit să mă vadă dacă sunt potrivită pentru acest sport. Mi-au spus la vremea respectivă, uitându-se la părinții mei, că o să fiu o gimnastă mai înăltuță, ceea ce nu m-a deranjat. M-a atras foarte mult groapa cu bureți, acolo unde învățam elemente noi„, a spus Sandra Izbașa la AS.ro LIVE.

Sandra își vedea părinții chiar și după 2 sau 3 luni. A făcut mari sacrificii până să i se cânte imnul.

Reclamă

Părinții nu cred că știau ce program aveam, cât de riguros era. La lot aveau voie să mă vadă o dată pe lună, la Onești, la lotul de junioare. Aveau voie să vină părinții la noi într-un cadru organizat. În cazul în care o pereche de părinți nu aveau cum să vină la copilul respectiv, sărea tura și veneau peste 2 luni, peste 3 luni. Părinții munceau în momentul acela.

La Deva a fost un pic mai personalizat, în sensul în care le-a oferit părinților libertatea să vină când vor ei, dar să nu fie mai devreme de trei săptămâni sau o lună. Să se orienteze în funcție de serviciul lor. Mie mi-a fost foarte greu, dar m-am dezvoltat frumos„, a dezvăluit fosta mare gimnastă.

Reclamă
Citește și:

Sandra Izbaşa e dublă campioană olimpică, după ce a câştigat medaliile de aur la sol, în 2008, la Beijing, şi la sărituri, în 2012, la Londra.

Izbaşa a mai câştigat 7 medalii de aur la Campionatele Europene. În total, ea a pus la gât 19 medalii la competiţiile majore, înainte să se retragă, în 2014, la vârsta de 24 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo