Închide meniul

Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună”. Ce se întâmpla la Onești și la Deva

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 11:25

Reclamă
Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună. Ce se întâmpla la Onești și la Deva

AS.ro LIVE

Sandra Izbașa a intrat în sala de gimnastică la vârsta de patru ani, după ce a cochetat și cu handbalul. A trecut prin momente dificile după ce a fost chemată la lot de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbașa a fost la AS.ro LIVE

Am copilărit foarte frumos până să plecăm la lot. La patru anișori am intrat în sala de gimnastică, le-am văzut pe celelalte colege mai mari… a venit o antrenoare, a venit să mă vadă dacă sunt potrivită pentru acest sport. Mi-au spus la vremea respectivă, uitându-se la părinții mei, că o să fiu o gimnastă mai înăltuță, ceea ce nu m-a deranjat. M-a atras foarte mult groapa cu bureți, acolo unde învățam elemente noi„, a spus Sandra Izbașa la AS.ro LIVE.

Sandra își vedea părinții chiar și după 2 sau 3 luni. A făcut mari sacrificii până să i se cânte imnul.

Părinții nu cred că știau ce program aveam, cât de riguros era. La lot aveau voie să mă vadă o dată pe lună, la Onești, la lotul de junioare. Aveau voie să vină părinții la noi într-un cadru organizat. În cazul în care o pereche de părinți nu aveau cum să vină la copilul respectiv, sărea tura și veneau peste 2 luni, peste 3 luni. Părinții munceau în momentul acela.

La Deva a fost un pic mai personalizat, în sensul în care le-a oferit părinților libertatea să vină când vor ei, dar să nu fie mai devreme de trei săptămâni sau o lună. Să se orienteze în funcție de serviciul lor. Mie mi-a fost foarte greu, dar m-am dezvoltat frumos„, a dezvăluit fosta mare gimnastă.

Reclamă
Reclamă

Sandra Izbaşa e dublă campioană olimpică, după ce a câştigat medaliile de aur la sol, în 2008, la Beijing, şi la sărituri, în 2012, la Londra.

Izbaşa a mai câştigat 7 medalii de aur la Campionatele Europene. În total, ea a pus la gât 19 medalii la competiţiile majore, înainte să se retragă, în 2014, la vârsta de 24 de ani.

Reclamă
Înapoi la Homepage
Reclamă
Recomandări

Va câştiga România Grupa H a preliminariilor World Cup 2026?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Norvegia – Danemarca e finala EHF EURO 2024! Suedia, victorie la limită pentru clasarea pe locul 5

23:11

„Credeam că Dumnezeu e neamț!” Marcel Răducanu, mesaj savuros despre grupa României din preliminariile pentru World Cup 2026

23:11

„Ne amăgim” Mihai Bordeianu, un car de nervi după Dinamo – Poli Iaşi 2-0. „Nu e ok un an în prima ligă, unul în Liga 2”

23:10

„E important!” Verdictul dat imediat după ce s-a stabilit programul României, din preliminariile World Cup 2026! Obiectivul fixat pentru „tricolori”

22:36

Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce a dus-o din nou pe Dinamo pe primul loc: „Nimic nu s-a schimbat!” Replică pentru Gigi Becali

22:32

„Se vor uita și la mine!” Raul Opruț, cu gândul la echipa naţională după Dinamo – Poli Iaşi 2-0: ”Ştiu ce înseamnă”

1 FotoRomânia e în grupă cu Austria, Bosnia Herţegovina, Cipru şi San Marino. Noroc uriaş pentru naţionala lui Mircea Lucescu. Toate grupele 2 UEFA a anunţat echipele calificate în play-off-ul Europa League. Ce se întâmplă cu FCSB 3 Presa germană, uimită de galeria FCSB-ului: „Nu a părut un meci de acasă pentru Hoffenheim” 4 Decizia surprinzătoare anunţată de Gigi Becali în privinţa lui Daniel Bîrligea! Planul pe care îl are patronul FCSB-ului cu golgheterul Ligii 1 5 Ciprian Marica a dezvăluit grupa pe care o doreşte pentru naţionala României: „Aşa mi-aş dori” 6 Gigi Becali, impresionat de un jucător pe care îl voia OUT de la FCSB: „Cel mai mult mi-a plăcut”
Citește și