Închide meniul
EXCLUSIV

„Edi merită să fie selecţionerul României!” Florin Prunea cere susţinere naţională pentru Iordănescu, însă îl avertizează: „Atunci va fi de-a dreptul imposibil să ne calificăm”

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 11:04

Reclamă
„Edi merită să fie selecţionerul României! Florin Prunea cere susţinere naţională pentru Iordănescu, însă îl avertizează: „Atunci va fi de-a dreptul imposibil să ne calificăm

Florin Prunea, reacție categorică după România U21 - Ucraina U21 0-1

Florin Prunea, pe stadion / Hepta

Edi Iordănescu a fost numit în ianuarie în funcţia de selecţioner al României. Înaintea lui, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au negociat cu Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu şi Boloni. Toţi au refuzat oferta naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, şefii Federaţiei l-au convins pe Edi Iordănescu să accepte funcţia de selecţioner.

Florin Prunea îl susţine pe Edi Iordănescu

Edi merită să fie antrenorul echipei naţionale şi trebuie susţinut de către toată lumea. Are şansa să vină într-un moment în care are timp să pregătească preliminariile, pentru că are programul de jocuri stabilit. Programul este unul bun, el are timp, sigur, depinde acum şi de tragerea la sorţi (n.r. – preliminrii pentru EURO 2022). Dacă va fi în urna a 3-a, va fi greu de tot să ne calificăm şi la European pentru că dai peste o echipă din urna 1 şi o echipă foarte bună din urna a 2-a, atunci va fi de-a dreptul imposibil„, a spus Florin Prunea în exclusivitate la Antena Sport.

Obiectivul lui Edi Iordănescu la naționala României

Iordănescu Jr. va debuta pe banca tricolorilor în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer. Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Reclamă

Antena 1, noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Programul României din Nations League:

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și