Închide meniul

Şefii Fiorentinei explică de ce au fost obligaţi să-l cedeze pe Vlahovic la Juventus. „Cluburile, prizonierele agenților”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 18:01

Reclamă
Şefii Fiorentinei explică de ce au fost obligaţi să-l cedeze pe Vlahovic la Juventus. „Cluburile, prizonierele agenților

Transferul lui Dusan Vlahovic, motiv de scandal

Profimediaimages

Una dintre cele mai importante mutări din această perioadă de mercato a acestei ieri a fost cea a lui Dusan Vlahovic care a plecat de la Fiorentina la Juventul. Transferul i-a iritat pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii Fiorentinei explică de ce au fost obligaţi să-l cedeze pe Vlahovic

Şefii Fiorentinei au dezvăluit de ce Dusan Vlahovic a fost cedat pentru 70 de milioane de euro. Impresarii jucătorului au fost cei care au forţat mutarea. Aceştia sunt acuzaţi de şantaj. Directorul sportiv al echipei din Firenze spune că au fost și oferte din Premier League, dar agenții sârbului aveau alt plan. „Era imposibil să spunem nu oferte de la Juventus. Înțeleg supărarea suporterilor, dar situația aceasta ne-a depășit. Cluburile sunt prizonierele jucătorilor și agenților. Nu puteam spune nu pentru că riscam să-l pierdem gratis. Acesta e fotbalul modern și nu putem decât să sperăm că lucrurile se vor schimba. Agenții lui Vlahovic refuzat orice ofertă de la cluburi din Premier League și sperau să-l transfere liber de contract în 2023. Voiau să facă bani, la fel ca în cazul Mbappe”, a spus Daniele Prade, directorul sportiv al celor de la Fiorentina, conform footballitalia.net.

Ce a spus Vlahovic după ce a ajuns la Juventus

Dusan Vlahovic este foarte fericit că a reuşit să rămână în Serie A. „Orice număr de la Juventus însesamnă mult. E important cum joci pe teren, ce determinare ai și ce rezultate. Și pe deasupra, e important să câștigi. Au fost multe discuții cu privire la ofertele pentru mine din afara Italiei, dar alegerea mea a fost simplă.

Juventus are în ADN să lupte și să câștige, la fel ca mine, indiferent de situație. Caracterul și mentalitatea mea s-a potrivit cu cea a clubului și decizia a fost ușoară. În fotbal, orice detaliu face diferența. Încerc să mă perfecționez din multe puncte de vedere. Chiar și când nu sunt pe teren sau la sală încerc să lucrez la mentalul meu. Orice mă poate ajuta. Fotbalul e mereu în mintea mea”, a spus Dusan Vlahovic la conferința de presă în care a fost prezentat ca noul jucător al lui Juventus.

7 milioane de euro pe an va câştiga jucătorul la Juventus, după ce a semnat un contract valabil patru sezoane și jumătate cu Juventus. Mai mult, suma de transfer poate ajunge la circa 85 de milioane de euro, dacă sunt îndeplinite anumite bonusuri de performanță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și