Închide meniul

Şefii Fiorentinei explică de ce au fost obligaţi să-l cedeze pe Vlahovic la Juventus. „Cluburile, prizonierele agenților”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 18:01

Şefii Fiorentinei explică de ce au fost obligaţi să-l cedeze pe Vlahovic la Juventus. „Cluburile, prizonierele agenților

Transferul lui Dusan Vlahovic, motiv de scandal

Profimediaimages

Una dintre cele mai importante mutări din această perioadă de mercato a acestei ieri a fost cea a lui Dusan Vlahovic care a plecat de la Fiorentina la Juventul. Transferul i-a iritat pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii Fiorentinei explică de ce au fost obligaţi să-l cedeze pe Vlahovic

Şefii Fiorentinei au dezvăluit de ce Dusan Vlahovic a fost cedat pentru 70 de milioane de euro. Impresarii jucătorului au fost cei care au forţat mutarea. Aceştia sunt acuzaţi de şantaj. Directorul sportiv al echipei din Firenze spune că au fost și oferte din Premier League, dar agenții sârbului aveau alt plan. „Era imposibil să spunem nu oferte de la Juventus. Înțeleg supărarea suporterilor, dar situația aceasta ne-a depășit. Cluburile sunt prizonierele jucătorilor și agenților. Nu puteam spune nu pentru că riscam să-l pierdem gratis. Acesta e fotbalul modern și nu putem decât să sperăm că lucrurile se vor schimba. Agenții lui Vlahovic refuzat orice ofertă de la cluburi din Premier League și sperau să-l transfere liber de contract în 2023. Voiau să facă bani, la fel ca în cazul Mbappe”, a spus Daniele Prade, directorul sportiv al celor de la Fiorentina, conform footballitalia.net.

Ce a spus Vlahovic după ce a ajuns la Juventus

Dusan Vlahovic este foarte fericit că a reuşit să rămână în Serie A. „Orice număr de la Juventus însesamnă mult. E important cum joci pe teren, ce determinare ai și ce rezultate. Și pe deasupra, e important să câștigi. Au fost multe discuții cu privire la ofertele pentru mine din afara Italiei, dar alegerea mea a fost simplă.

Juventus are în ADN să lupte și să câștige, la fel ca mine, indiferent de situație. Caracterul și mentalitatea mea s-a potrivit cu cea a clubului și decizia a fost ușoară. În fotbal, orice detaliu face diferența. Încerc să mă perfecționez din multe puncte de vedere. Chiar și când nu sunt pe teren sau la sală încerc să lucrez la mentalul meu. Orice mă poate ajuta. Fotbalul e mereu în mintea mea”, a spus Dusan Vlahovic la conferința de presă în care a fost prezentat ca noul jucător al lui Juventus.

Citește și:

7 milioane de euro pe an va câştiga jucătorul la Juventus, după ce a semnat un contract valabil patru sezoane și jumătate cu Juventus. Mai mult, suma de transfer poate ajunge la circa 85 de milioane de euro, dacă sunt îndeplinite anumite bonusuri de performanță.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și