Închide meniul

Anunţul procurorilor sârbi în privinţa testelor Covid-19 efectuate de Novak Djokovic

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 9:55

Reclamă
Anunţul procurorilor sârbi în privinţa testelor Covid-19 efectuate de Novak Djokovic

Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open din cauza faptului că nu este vaccinat

Profimedia

Novak Djokovic a fost în mijlocul unui scandal monstru la începutul acestui an. Sârbul nu a putut participa la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de 9 ori în carieră, pe motiv că nu este vaccinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul a încercat să ajungă în Australia în baza unei derogări. Mai exact, printre motivele invocate de sportivul sârb a fost şi acela ca a avut Covid-19 în luna decembrie. Cei de la BBC au pus la îndoială varianta susţinută de Novak Djokovic, însă Procuratura din Serbia a confirmat că testele făcute de sârb sunt valide.

Testele Covid-19 efectuate de Djokovic sunt valide

S-a stabilit printr-o analiză a bazei de date digitale că Novak Djokovic a fost testat de mai multe ori şi că certificatele pentru aceste teste din 16 decembrie şi 22 decembrie 2021 sunt valabile„, au transmis procurorii sârbi care au precizat că verificările au fost făcute şi de Ministerul Sănătăţii.

Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Djokovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Reclamă

Anunţ incredibil despre Novak Djokovic

Novak Djokovic ar putea lua o decizie radicală, după scandalul monstru din Australia. Daniel Miks, un scriitor care a lucrat la autobiografia sârbului, a dezvăluit că Nole ia în calcul să se vaccineze.

„Din ce am auzit în rândul apropiaților săi, cred că Djokovic se va vaccina. Cred că finala de la Melbourne și titlul cu numărul 21 câștigat de Nadal au contribuit și ele la această decizie a lui Novak”, a spus Daniel Miks, anunţă cei de la Blic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și