Închide meniul
VIDEO

Gest uriaș al lui Jose Mourinho! A chemat un fan la masă, la baza Romei. Bărbatul a stat o săptămână în fața centrului de pregătire

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 9:41

Reclamă
Gest uriaș al lui Jose Mourinho! A chemat un fan la masă, la baza Romei. Bărbatul a stat o săptămână în fața centrului de pregătire

Gest uriaș al lui Jose Mourinho!

Getty Images

Marco a făcut deplasarea de la Palermo la Roma pentru a-i ura La mulţi ani tehnicianului, el spunând că este fanul portughezului de când acesta a ajuns la Chelsea după ce a câştigat Liga Campionilor cu Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gest uriaș făcut de Jose Mourinho pentru un fan al Romei

Jose Mourinho a împlinit 59 de ani la 26 ianuarie. Marco a stat timp de o săptămână la intrarea în baza de pregătire a AS Roma, cu un mesaj pentru Mourinho pe un banner pus pe maşina sa. În cele din urmă, el a fost invitat în bază şi a fost surprins că acolo îl aştepta chiar Jose Mourinho.

El a ajuns la restaurantul din bază şi a fost invitat la masă cu Mourinho şi cu staful acestuia. Fanul a avut şansa de a discuta cu idolul său, a-l îmbrăţişa şi a primi un autograf de la acesta.

Jose Mourinho a chemat un fan la masă, la baza de antrenamente a Romei

”Am venit special pentru Mister și acum am șansa să îl întâlnesc. Afecțiunea mea pentru el a apărut când a ajuns la Chelsea, după ce a câștigat Liga Campionilor cu Porto. Primul lucru pe care îl voi face este să îl îmbrățișez. Când m-au chemat, nu mă așteptam că voi intra în bază să îl cunosc.

Reclamă

Când am ajuns la restaurant, era acolo alături de cei din staff. Mi-a zis să stau cu ei la masă. L-am mai văzut de două ori, dar nu mă așteptam să stau cu el la masă. M-a impresionat faptul că este un om umil. Se comportă exemplar cu toată lumea, chiar dacă este un om celebru”, a spus Marco, înainte de a lua un autograf și de a face câteva fotografii cu Jose Mourinho.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și