Închide meniul
VIDEO

Gest uriaș al lui Jose Mourinho! A chemat un fan la masă, la baza Romei. Bărbatul a stat o săptămână în fața centrului de pregătire

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 9:41

Gest uriaș al lui Jose Mourinho! A chemat un fan la masă, la baza Romei. Bărbatul a stat o săptămână în fața centrului de pregătire

Gest uriaș al lui Jose Mourinho!

Getty Images

Marco a făcut deplasarea de la Palermo la Roma pentru a-i ura La mulţi ani tehnicianului, el spunând că este fanul portughezului de când acesta a ajuns la Chelsea după ce a câştigat Liga Campionilor cu Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gest uriaș făcut de Jose Mourinho pentru un fan al Romei

Jose Mourinho a împlinit 59 de ani la 26 ianuarie. Marco a stat timp de o săptămână la intrarea în baza de pregătire a AS Roma, cu un mesaj pentru Mourinho pe un banner pus pe maşina sa. În cele din urmă, el a fost invitat în bază şi a fost surprins că acolo îl aştepta chiar Jose Mourinho.

El a ajuns la restaurantul din bază şi a fost invitat la masă cu Mourinho şi cu staful acestuia. Fanul a avut şansa de a discuta cu idolul său, a-l îmbrăţişa şi a primi un autograf de la acesta.

Jose Mourinho a chemat un fan la masă, la baza de antrenamente a Romei

”Am venit special pentru Mister și acum am șansa să îl întâlnesc. Afecțiunea mea pentru el a apărut când a ajuns la Chelsea, după ce a câștigat Liga Campionilor cu Porto. Primul lucru pe care îl voi face este să îl îmbrățișez. Când m-au chemat, nu mă așteptam că voi intra în bază să îl cunosc.

Reclamă

Când am ajuns la restaurant, era acolo alături de cei din staff. Mi-a zis să stau cu ei la masă. L-am mai văzut de două ori, dar nu mă așteptam să stau cu el la masă. M-a impresionat faptul că este un om umil. Se comportă exemplar cu toată lumea, chiar dacă este un om celebru”, a spus Marco, înainte de a lua un autograf și de a face câteva fotografii cu Jose Mourinho.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și