Închide meniul

Dumitru Dragomir face anunțul momentului despre Laurențiu Reghecampf: ”Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 14:29

Dumitru Dragomir face anunțul momentului despre Laurențiu Reghecampf: ”Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate”

Laurențiu Reghecampf vrea titlul cu Universitatea Craiova, la anul

Hepta

”Craiova nu joacă deloc bine, nu știu ce se întâmplă acolo. Nu poți să spui că Reghe nu e un antrenor bun, dar trebuie să mai ai și noroc în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Auzeam și eu dacă era vreo discuție (n.r. între Reghecampf și Mihai Rotaru), dar nu. Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate, dar nu îi poate impune nimic lui Reghe. Echipa face un joc foarte bun, apoi un joc slab. Nu este soluție să schimbi antrenorul”, a spus Dumitru Dragomir, citat de prosport.ro.

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi

Laurențiu Reghecampf a fost un car de nervi înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul și-a ieșit din minți după ce a fost întrebat dacă există posibilitatea ca jucătorii săi să “trântească” vreun meci.

“Nu există asemenea lucruri, să trântească meciul. Jucătorii îşi doresc un singur lucru, să câştige fiecare partidă. Nu se pune problema de aşa ceva, mai ales la un club de nivelul nostru. Fanii trebuie să stea liniştiţi, la Universitatea Craiova nu se întâmplă aşa ceva”.

Întrebat despre faptul că s-a vorbit că depinde de următoarele două partide, tehnicianul a răspuns: “Nu, eu am un obiectiv foarte clar, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă este în această direcţie. Cu siguranţă echipa se va califica în play-off”.

Reclamă

Clauza din contractul lui Laurențiu Reghecampf cu Universitatea Craiova

Cu 7 etape rămase de disputat din sezonul regulat, Universitatea Craiova se află pe locul 5, care îi asigură prezența în play-off. Există și informația că dacă Rotaru l-ar da afară pe Reghe, cât timp se află în obiectiv, ar trebui să îi plătească 300.000 de euro, conform unei clauze din contract.

Obiectivul oltenilor este play-off-ul Ligii 1, iar antrenorul este încă acoperit. Totuși, Rapid, echipa de pe locul 7, e la doar două puncte distanță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid Vezi toate știrile
Citește și