Închide meniul

Dumitru Dragomir face anunțul momentului despre Laurențiu Reghecampf: ”Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 14:29

Dumitru Dragomir face anunțul momentului despre Laurențiu Reghecampf: ”Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate”

Laurențiu Reghecampf vrea titlul cu Universitatea Craiova, la anul

Hepta

  • Laurențiu Reghecampf nu este în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova
  • Oltenii sunt pe locul 5 în clasamentul Ligii 1

”Craiova nu joacă deloc bine, nu știu ce se întâmplă acolo. Nu poți să spui că Reghe nu e un antrenor bun, dar trebuie să mai ai și noroc în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Auzeam și eu dacă era vreo discuție (n.r. între Reghecampf și Mihai Rotaru), dar nu. Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate, dar nu îi poate impune nimic lui Reghe. Echipa face un joc foarte bun, apoi un joc slab. Nu este soluție să schimbi antrenorul”, a spus Dumitru Dragomir, citat de prosport.ro.

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi

Laurențiu Reghecampf a fost un car de nervi înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul și-a ieșit din minți după ce a fost întrebat dacă există posibilitatea ca jucătorii săi să “trântească” vreun meci.

Reclamă

“Nu există asemenea lucruri, să trântească meciul. Jucătorii îşi doresc un singur lucru, să câştige fiecare partidă. Nu se pune problema de aşa ceva, mai ales la un club de nivelul nostru. Fanii trebuie să stea liniştiţi, la Universitatea Craiova nu se întâmplă aşa ceva”.

Întrebat despre faptul că s-a vorbit că depinde de următoarele două partide, tehnicianul a răspuns: “Nu, eu am un obiectiv foarte clar, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă este în această direcţie. Cu siguranţă echipa se va califica în play-off”.

Reclamă

Clauza din contractul lui Laurențiu Reghecampf cu Universitatea Craiova

Cu 7 etape rămase de disputat din sezonul regulat, Universitatea Craiova se află pe locul 5, care îi asigură prezența în play-off. Există și informația că dacă Rotaru l-ar da afară pe Reghe, cât timp se află în obiectiv, ar trebui să îi plătească 300.000 de euro, conform unei clauze din contract.

Obiectivul oltenilor este play-off-ul Ligii 1, iar antrenorul este încă acoperit. Totuși, Rapid, echipa de pe locul 7, e la doar două puncte distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!