Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit care ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui: „Soția e plecată la Ianis, Kira e la București, așa că asta ar fi perfect”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 16:40

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit care ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui: „Soția e plecată la Ianis, Kira e la București, așa că asta ar fi perfect

Gică Hagi va împlini 57 de ani pe 5 februarie

Hepta

Hagi are meci tare în Liga 1 chiar de ziua lui. Cadoul perfect este o victorie a celor de la Farul pentru a netezi drumul spre playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu are importanţă. Eu mă gândesc că echipa, noi, să ne câştigăm meciul, nu contează ziua mea de naştere, nu are nicio legătură.

E în plan secundar, obiectivul nostru e meciul, să ne concentam la meci, să câştigăm meciul şi după aceea în familie. (Este victoria un cadou pentru dumneavoastră? Soţia e plecată la Ianis, eu sunt aici, fata e în Bucuresti, aşa că da.

Vreau să jucăm fotbal foarte bun şi victorii, mentalitate de învingători, asta încercăm să implementăm la club, să redevenim noi, cei care am fost înainte, cu un spirit de învingători, ca fiecare meci să îl trateze, să îl joace şi să îl domine, să dea ritm şi intensitatea jocului, să le dăm noi”, a spus Gică Hagi, conform telekomsport.ro.

Gică Hagi i-a adus la Farul pe Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu

Farul a reușit două super-transferuri în această săptămână. Hagi a reușit să îi aducă la echipă pe Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu.

Reclamă
Reclamă

După alte experiențe la Viitorul, Termalica, FC Voluntari și Dunărea Călărași, Iancu s-a reîntors la Viitorul, în 2019. La un și jumătate, Gică Hagi îl vindea din nou, pentru 500.000 de euro, la Akhmat.

Rușii au vrut să scape de el, iar Iancu ar fi acceptat o propunere de la Gigi Becali, dacă ar fi venit.

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

Reclamă

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și