Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit care ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui: „Soția e plecată la Ianis, Kira e la București, așa că asta ar fi perfect”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 16:40

Gică Hagi a dezvăluit care ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui: „Soția e plecată la Ianis, Kira e la București, așa că asta ar fi perfect

Gică Hagi va împlini 57 de ani pe 5 februarie

Hepta

  • Gică Hagi va împlini 57 de ani pe 5 februarie
  • Ce cadou își dorește antrenorul celor de la Farul

Hagi are meci tare în Liga 1 chiar de ziua lui. Cadoul perfect este o victorie a celor de la Farul pentru a netezi drumul spre playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu are importanţă. Eu mă gândesc că echipa, noi, să ne câştigăm meciul, nu contează ziua mea de naştere, nu are nicio legătură.

E în plan secundar, obiectivul nostru e meciul, să ne concentam la meci, să câştigăm meciul şi după aceea în familie. (Este victoria un cadou pentru dumneavoastră? Soţia e plecată la Ianis, eu sunt aici, fata e în Bucuresti, aşa că da.

Reclamă

Vreau să jucăm fotbal foarte bun şi victorii, mentalitate de învingători, asta încercăm să implementăm la club, să redevenim noi, cei care am fost înainte, cu un spirit de învingători, ca fiecare meci să îl trateze, să îl joace şi să îl domine, să dea ritm şi intensitatea jocului, să le dăm noi”, a spus Gică Hagi, conform telekomsport.ro.

Citește și:

Gică Hagi i-a adus la Farul pe Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu

Farul a reușit două super-transferuri în această săptămână. Hagi a reușit să îi aducă la echipă pe Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu.

Reclamă

După alte experiențe la Viitorul, Termalica, FC Voluntari și Dunărea Călărași, Iancu s-a reîntors la Viitorul, în 2019. La un și jumătate, Gică Hagi îl vindea din nou, pentru 500.000 de euro, la Akhmat.

Rușii au vrut să scape de el, iar Iancu ar fi acceptat o propunere de la Gigi Becali, dacă ar fi venit.

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România