Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit care ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui: „Soția e plecată la Ianis, Kira e la București, așa că asta ar fi perfect”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 16:40

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit care ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui: „Soția e plecată la Ianis, Kira e la București, așa că asta ar fi perfect

Gică Hagi va împlini 57 de ani pe 5 februarie

Hepta

Hagi are meci tare în Liga 1 chiar de ziua lui. Cadoul perfect este o victorie a celor de la Farul pentru a netezi drumul spre playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu are importanţă. Eu mă gândesc că echipa, noi, să ne câştigăm meciul, nu contează ziua mea de naştere, nu are nicio legătură.

E în plan secundar, obiectivul nostru e meciul, să ne concentam la meci, să câştigăm meciul şi după aceea în familie. (Este victoria un cadou pentru dumneavoastră? Soţia e plecată la Ianis, eu sunt aici, fata e în Bucuresti, aşa că da.

Vreau să jucăm fotbal foarte bun şi victorii, mentalitate de învingători, asta încercăm să implementăm la club, să redevenim noi, cei care am fost înainte, cu un spirit de învingători, ca fiecare meci să îl trateze, să îl joace şi să îl domine, să dea ritm şi intensitatea jocului, să le dăm noi”, a spus Gică Hagi, conform telekomsport.ro.

Gică Hagi i-a adus la Farul pe Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu

Farul a reușit două super-transferuri în această săptămână. Hagi a reușit să îi aducă la echipă pe Gabi Iancu și Dragoș Nedelcu.

Reclamă
Reclamă 4

După alte experiențe la Viitorul, Termalica, FC Voluntari și Dunărea Călărași, Iancu s-a reîntors la Viitorul, în 2019. La un și jumătate, Gică Hagi îl vindea din nou, pentru 500.000 de euro, la Akhmat.

Rușii au vrut să scape de el, iar Iancu ar fi acceptat o propunere de la Gigi Becali, dacă ar fi venit.

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și